Magnolii înflorite la Timișoara, un strop de speranţă…

Magnolii înflorite la Timișoara, un strop de speranţă...

Nu i-a păsat de nimic. Nici de pandemia care parcă nu se mai sfârşeşte, nici de restricţiile care promit ba să se relaxeze, ba să rămână neschimbate, nici de vremurile tulburi pe care le trăim cu toţii.

Nici de veştile cumplite despre războiul ce se petrece periculos de aproape de ţara noastră nu i-a păsat, ca şi cum ar fi ştiut că undeva, dincolo de toate precarităţile şi vicisitudinile condiţiei umane, mai există şi Altceva, sau Altcineva, mult mai mare decât noi şi infinit mai puternic decât moartea.

Nu i-a păsat de nimic şi a făcut ce se cuvenea să facă la vreme de primăvară: a înflorit! Este vorba despre un arbore de magnolie din Timişoara, aflat la intersecţia Căii Dorobanţilor cu strada Uzinei, care a profitat de soarele din ultimele zile ca să îmbrace strai de sărbătoare şi să bucure trecătorii cu podoaba sa înmiresmată.

CITEȘTE ȘI: Un tânăr din Timișoara face senzație peste hotare la protestele pentru susținerea ucrainenilor

Un cititor l-a fotografiat şi ne-a trimis la redacţie un instantaneu cu această mică minune menită să ne aducă aminte că, până la urmă, în ciuda tuturor adversităţilor, Viaţa merge mai departe.

Un arbore de magnolie n-are nevoie să mai ştie altceva, decât să înflorească şi să ne sădească în suflete un strop de speranţă…


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *