Magia primăverii! Concurs cu participare internațională la o școală din Timiș

Magia primăverii! Concurs cu participare internațională la o școală din Timiș

Magia primăverii! Concurs cu participare internațională la o școală din Timiș

Școala Gimnazială Găvojdia a organizat, în parteneriat cu alte unități de învățământ din România și Republica Moldova, Concursul Județean de creaţie artistico-plastică cu participare internațională ”Magia Primăverii”, ediția a II-a.
Competiția, care a avut loc online, s-a concretizat și într-un eveniment de nivel internațional pe platforma eTwinning, unde au participat profesori şi elevi din România, Republica Moldova, Turcia, Italia, Tunisia, Ucraina, Grecia, Iordania şi Armenia.

CITEȘTE ȘI: PSD Timiș: ”Alin Nica să dea raportul pentru Dubai!”

”Începând de la grădiniță și până la liceu, copiii s-au înscris la concurs cu lucrări pe tema primăverii la secțiunile desen/pictură și colaj/felicitare/machete. Mulţumim elevilor, profesorilor participanţi din ţară şi străinătate şi conducerii şcolii pentru tot sprijinul acordat!”, a declarat prof. Cornelia Moț.

”Magia Primăverii” are ca perioadă de desfășurare intervalul 1 februarie – 5 martie, bucurându-se de participarea elevilor din țară și străinătate. Lucrările copiilor pot fi văzute accesând https://padlet.com/corneliamot79/rwvjeg0idcie.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *