PSD Timiș: ”Alin Nica să dea raportul pentru Dubai!”

PSD Timiș: ”Alin Nica să dea raportul pentru Dubai!”

PSD Timiș: ”Alin Nica să dea raportul pentru Dubai!”

PSD Timiș îl acuză pe Alin Nica, președintele Consiliului Județean Timiș, de un eșec în ceea ce privește promovarea județului.

Mai exact, este vorba despre Expoziția Mondială de la Dubai, unde social-democrații sunt de părere că Timișul s-a dus degeaba.

Iată comunicatul PSD Timiș:

”Zilele acestea, are loc Expoziția Mondială Dubai 2020, unul dintre cele mai mari târguri de turism, servicii și tehnologie. Fiecare țară sau regiune își prezintă ofertele turistice și comerciale. Județul Timiș și Timișoara au un stand dedicat promovării.

CITEȘTE ȘI: Starea de alertă, ridicată din 8 martie. Anunțul președintelui Iohannis

Acțiunea a fost folosită de către președintele CJ Timiș, Alin Nica, care a transformat delegația oficială într-o excursie de plăcere, evident din banii contribuabilului timișean.

Ceea ce putea fi un bun prilej de promovare a județului Timiș ca un real punct de atracție turistică și a municipiului Timișoara ca viitoare capitală europeană a culturii în anul 2023, la expoziția mondială de turism organizată în Dubai, s-a dovedit a fi un fiasco, dar…și o luxoasă vacanță.

La standul județului Timiș nu au venit nici vizitatori, nici oficiali, ci doar cei câțiva români prezenți la eveniment, expunerea fiind nesemnificativă.

O vacanță de toată frumusețea, decontată de către Consiliul Județean Timiș, desfășurată prin „bunătatea” domnului președinte Alin Nica, adică pe mulți, foarte mulți bani publici.

Și pentru că nu s-a bucurat singur de această vacanță în Dubai, îl invităm pe președintele CJ Timiș, să ne spună, cu ”subiect și predicat”, câți bani a cheltuit și de cine a fost însoțit.

Dar cel mai important, să binevoiască domnia sa să explice care a fost rezultatul acestei promovări – cum probabil, numai dânsul putea să o valideze – cu magicieni și maneliști cum nu a mai văzut Dubaiul, cu materiale promoționale de o calitate de „tipar în garaj” și cu o prezentare mediocră și nereprezentativă nouă, bănățenilor.

Timișenii au dreptul să cunoască cum s-au cheltuit banii publici alocați pentru această deplasare”.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

4 thoughts on “PSD Timiș: ”Alin Nica să dea raportul pentru Dubai!”

 1. M-am gandit la ideea ca ar fi un concediu pe bani publici pentru acolitii lui Nica atunci cand am citit primul articol despre acedta expozitie, dar nu am vrut sa comentez ca sa nu fiu rautacios. Chiar as fi curios cine s-a deplasat in Dubai, unde au fost cazati, or fi luat si cateva secretare cu ei… Interesant de stiut… Putin cancan nu strica

 2. Oamenii se zbat in greutati, nu le ajung banii de mincare si utilitati.
  Vorbesc de cei care lucreaza, nu de politicieni ajunsi in functii bine platite, fara sa faca altceva decit sa dea din gura !
  Dar stiti ceva ?
  Noi, toti, prin voturile si comportamentul nostru am contribuit si la asta !

 3. Sa se stabileasca: ce rol au avut baronii locali din Lovrin , Sandra, etc, care cu rudele lor toaca banii contribuabililor stand pe nisip si infulecand meniuri copioase. Ce a cautat un primar suspendat pentru incompatibilitate la aceasta „expierenta” costisitoare pe bani publici ?

 4. Oare o comuna cu cca. 6-700 de case, cum este Sandra isi permite sa trimita pe „suspendatul” la expozitia mondiala din Dubai???
  Pe banii cui?
  E posibil sa aduca proiecte de canalizare !!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *