Mădălin Voicu – nu, Nicolae Păun – da!

madalin voicu

Deputaţii au respins miercuri şi solicitarea DNA privind arestarea deputatului PSD Mădălin Voicu, rezultatului fiind de 158 voturi „împotriva” şi doar 103 „pentru”, potrivit unor surse.

Ulterior, deputatul PSD Sorin Iacoban a anunţat oficial în plenul Camerei că cererea de arestare preventivă a deputatului PSD Mădălin Voicu nu a întrunit numărul de voturi necesare, fiind respinsă.

Din cele 261 de voturi valabil exprimate, 103 au fost „pentru” şi 158 „împotriva” solicitării DNA de încuviinţare a arestării preventive a deputatului PSD Mădălin Voicu, a declarat deputatul Iacoban.

Potrivit procesului verbal încheiat de Comisia de numărare a voturilor, 277 de deputaţi au fost prezenţi, 261 de voturi au fost valabil exprimate şi 5 voturi au fost anulate.

Plenul a respins şi solicitarea DNA de reţinere a deputatului PSD.

Mădălin Voicu a refuzat să comenteze votul favorabil pe care l-a primit din partea Camerei Deputaţilor.

„Nu vreau să comentez. Vă rog să mă înţelegeţi. Nu voi mai vorbi despre justiţie în public”, a spus Voicu.

UPDATE: Camera Deputaților a aprobat, miercuri, cererea de reținere a deputatului Nicolae Păun, cu 128 de voturi pentru și 78 împotrivă, urmărit penal pentru spălare de bani, deturnare de fonduri și fals în declarații. Nicolae Păun nu a fost prezent la Parlament pentru a se apăra.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns