„Măcel” la una dintre cele mai mari multinaţionale: 700 de angajaţi vor fi daţi afară

„Măcel” la una dintre cele mai mari multinaţionale din România. Compania a anunţat că nu mai puţin de 700 de angajaţi vor fi daţi afară!

Grupul Telekom România, format din fostele companii Cosmote şi Romtelecom, va concedia aproape 700 de oameni, ca parte a unui program de restructurare demarat în urmă cu doi ani, conform unui anunţ al companiei. Decizia vine în contextul scăderii veniturilor şi a unui nivel record al pierderilor şi datoriilor în 2018, conform datelor disponibile la Finanţe.

“În urmă cu doi ani, Telekom Romania a iniţiat un program de transformare pentru a reduce complexitatea proceselor, prin redefinirea modelului operaţional, având ca scop îmbunătăţirea interacţiunii cu clienţii săi, prin digitalizare şi simplificare. Pe lângă iniţiativele de business, ca parte a acestui program, Telekom Romania anunţă intenţia de a restructura 692 de poziţii din totalul de 5.831 de angajaţi în prezent la nivelul grupului de companii – 438 de poziţii din cadrul Telekom Romania Communications S.A., respectiv 254 de poziţii din cadrul Telekom Romania Mobile Communications S.A.

Continuarea pe Ziarul Financiar

4 Comments
Trist 19/07/2019
@ Vincent: Se vede ca esti specialist... Da, o parte din bani vin din cotizatii. Fa totusi socoteala care e cuantumul cotizatiilor versus cuantumul ajutorului de somaj. M-ar bucura sa fie cum spui. Totusi, eu raman la parerea mea: Statul de unde are banii? Nu numai pentru ajutorul de somaj... Ca de unde ar trebui sa-i aibe sper ca stim cu totii!
ghiocel trandafir poanta 19/07/2019
foarte bine afară cu incompetentii . ferească să ai nevoie să-ti schimbi doar telecomanda la tv că o să faci drumuri de îti vie să îti iei lumea în cap nu mai vorbim de altele.
Trist 18/07/2019
Aceasta este economia liberala! Cei 700 intra la somaj si vor primi indemnizatii din banii adunati prin impozite de la cei ce muncesc cinstit.