„Măcel” la una dintre cele mai mari multinaţionale: 700 de angajaţi vor fi daţi afară

concediere

„Măcel” la una dintre cele mai mari multinaţionale din România. Compania a anunţat că nu mai puţin de 700 de angajaţi vor fi daţi afară!

Grupul Telekom România, format din fostele companii Cosmote şi Romtelecom, va concedia aproape 700 de oameni, ca parte a unui program de restructurare demarat în urmă cu doi ani, conform unui anunţ al companiei. Decizia vine în contextul scăderii veniturilor şi a unui nivel record al pierderilor şi datoriilor în 2018, conform datelor disponibile la Finanţe.

“În urmă cu doi ani, Telekom Romania a iniţiat un program de transformare pentru a reduce complexitatea proceselor, prin redefinirea modelului operaţional, având ca scop îmbunătăţirea interacţiunii cu clienţii săi, prin digitalizare şi simplificare. Pe lângă iniţiativele de business, ca parte a acestui program, Telekom Romania anunţă intenţia de a restructura 692 de poziţii din totalul de 5.831 de angajaţi în prezent la nivelul grupului de companii – 438 de poziţii din cadrul Telekom Romania Communications S.A., respectiv 254 de poziţii din cadrul Telekom Romania Mobile Communications S.A.

Continuarea pe Ziarul Financiar


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

4 thoughts on “„Măcel” la una dintre cele mai mari multinaţionale: 700 de angajaţi vor fi daţi afară

 1. Aceasta este economia liberala!
  Cei 700 intra la somaj si vor primi indemnizatii din banii adunati prin impozite de la cei ce muncesc cinstit.

  1. Incorect ! Asigurarea de somaj este o asigurare…
   Platesti – ca la toate asigurarile – o taxa de asigurare pentru un sprijin financiar in caz de pierderea locului de munca… Purtatorul acestei asigurari este statul / guvernul… Exista o categorie de salariati care nu platesc asemenea asigurare, ca atare, nu beneficeaza de acest sprijin… Din impozitele incasate de la cei ce muncesc cinstit (cum scrii) sint platite ajutoarele sociale si nu banii de somaj !

 2. foarte bine afară cu incompetentii . ferească să ai nevoie să-ti schimbi doar telecomanda la tv că o să faci drumuri de îti vie să îti iei lumea în cap nu mai vorbim de altele.

 3. @ Vincent: Se vede ca esti specialist… Da, o parte din bani vin din cotizatii.
  Fa totusi socoteala care e cuantumul cotizatiilor versus cuantumul ajutorului de somaj. M-ar bucura sa fie cum spui.
  Totusi, eu raman la parerea mea: Statul de unde are banii? Nu numai pentru ajutorul de somaj… Ca de unde ar trebui sa-i aibe sper ca stim cu totii!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *