Două zile de mare sărbătoare, la doi pași de Timișoara

vali vijelie

O mare petrecere este anunţată la sfârşitul acestei săptămâni la Sânandrei. Timp de două zile, comuna va fi în sărbătoare , iar nume sonore ale show-bizului vor asigura o atmosferă de mare distracţie.

„Zilele Comunei Sânandrei” vor începe sâmbătă, în locaţia fostului IAS de la Km.13, cu o slujbă religioasă, de la ora 9. Dupa-masa, începând cu ora 17, se dă start distracţiei, pe scenă urmând să evolueze Carmen Biruescu, Dana Râmneanţu şi Cornel Brici.

CITEȘTE ȘI: Meteorit de 8 kilograme căzut pe teritoriul României

Intrarea este liberă, iar cei mici se vor putea bucura de un topogan pe care îl vor putea folosi gratuit.

Duminică, petrecerea se mută la Sânandrei, în centrul comunei. După slujba religioasă de la ora 9, voia-bună se regăseşte, de la ora 17, în locaţia cunoscută sub numele „La balon”, în spatele primăriei.

Vor cânta Doru Ţăranu şi formaţia, Octavia Hetea şi Doru Moldovan. Capul de afiş al acestei mega-petreceri îl va constitui recitalul susţinut de Vali Vijelie, care vine însoţit de nu mai puţin de opt membri ai formaţiei.

Intrarea va fi liberă, iar pentru copii este pegătit un parc de distracţii, unde accesul este gratuit. La ora 22,30 este anunţat un foc de artificii, iar distracţia va continua până după miezul nopţii.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *