„Este penibil!”. Val de reacții furibunde, după ce polonezii au organizat o luptă MMA între sosiile lui Putin și Zelenski

MMA

Un actor din Polonia s-a gândit să organizeze un meci de MMA între sosiile președinților celor două țări angrenate în conflict, Volodymyr Zelenski (44 de ani) și Vladimir Putin (69 de ani).

Sâmbătă, actorul Antek Krolikowski a anunțat pe contul personal de Instagram că, pe data de 30 aprilie, a fost programată o luptă între cele două sosii, iar toate veniturile produse de eveniment vor fi redirecționate către victimele războiului.

Polonezii au organizat o luptă MMA între sosiile lui Vladimir Putin și Volodymyr Zelenski

Potrivit Mirror, meciul va avea loc în cadrul diviziei Royal Division, la Stegu Arena din orașul Opole. La face-off, cele două sosii au venit în SUV-uri Mercedes, fiecare bolid având montat steagul Ucrainei sau cel al Rusiei.

Internauții au reacționat rapid după ce evenimentul a fost anunțat, iar reacțiile au fost împărțite. Majoritatea utilizatorilor au ținut să condamne inițiativa, în timp ce pe alții nu i-a deranjat, deoarece este organizată pentru un scop caritabil.

CITEȘTE ȘI: Modificări importante în transportul în comun din Timişoara. Sunt vizate şi curse metropolitane, precum şi un minibuz şcolar

„Este un comportament penibil, în timp ce oamenii, inclusiv copii nevinovați, mor. Oricine ar avea puțină demnitate nu ar trebui să mai participe în cadrul acestei divizii”, a fost una dintre reacțiile ostile.

„Vă promovați pe spatele războiului, ar trebui să fiți desființați”, a adăugat un alt utilizator.

„Au organizat o luptă între fake Putin și fake Zelenski. Cred că este prea mult. E vorba de o federație poloneză de MMA”, a fost reacția altuia.

„Și ce dacă sunt sosiile lui Putin și Zelenski? În cele din urmă, e vorba doar de distracție, iar totul este făcut în beneficiul Ucrainei”, a mai spus altul.

”Voi fi agresivă cu el!” O fată din ring l-a provocat pe Vladimir Putin la un meci de box

Jiselle Arianne (28 de ani), cunoscută în rândurile amatorilor de box din Statele Unite ale Americii pentru că apare între runde pentru a anima atmosfera din timpul meciurilor, a lansat o provocare inedită la adresa președintelui Rusiei, Vladimir Putin, după ce acesta a ordonat invazia din Ucraina.

Tânăra brunetă care este și amatoare de sporturi extreme l-a provocat pe Vladimir Putin la un meci de box.
Arianne a lansat provocarea înaintea unei gale de box organizate în Orlando, când a fost întrebată cu cine ar dori să intre în ring.

Fata din ring a transmis că și-ar dori să lupte cu Vladimir Putin și a ținut să menționeze că ar fi foarte agresivă cu președintele Rusiei dacă meciul ar avea loc.

”Este o întrebare bună, sunt atât de multe persoane cu care aș vrea să lupt. Este dificil, dar îl voi alege pe Vladimir Putin. Aș fi foarte agresivă”, a spus tânăra, potrivit digisport.ro.

Putin nu este străin de sporturile de contact. Președintele Rusiei are centura neagră în judo și a deținut o centură neagră onorifică și în taekwondo, însă Federația Internațională de Taekwondo a decis să îi retragă centura după evenimentele din Ucraina.

Jiselle Arianne nu este singura care l-a provocat la o luptă pe Vladimir Putin. Și Elon Musk, unul dintre cei mai bogați oameni ai planetei și fondatorul Tesla și Space X a lansat aceeași provocare prin intermediul unei postări pe Twitter.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *