Lucrările la nodul rutier de la Margina vor fi gata în luna august

a1 1

Ministerul Transporturilor, Alexandru Răzvan Cuc, a vizitat, luni, șantierul autostrăzii Lugoj-Deva. Reprezentantul guvernului nu s-a arătat foarte încântat de ritmul lucrărilor și a promis că va pune camerele video pe constructori:

Am fost puțin nemulțumit de evoluția lucrărilor pe unul dintre tronsoane, în sensul că se putea o mobilizare mult mai bună și asta am cerut și constructorului, pentru că monitorizarea o voi face atât eu personal, se face și de către DRDP Timișoara și am cerut suplimentar și o monitorizare video a tuturor șantierelor din țară din partea companiei.

Nu voi tolera întârzieri, asta le-am și spus constructorilor. Noi suntem un partener corect și din punct de vedere financiar ne-am ținut promisiunile. Dar nu vreau să se mai întâmple un lucru constatat destul de des în trecut, și anume: un constructor serios, cum sunt convins că fiecare dintre ei se promovează, atât în România, cât și pe plan extern unde lucrează, în momentul când încheie un contract trebuie să respecte termenele.

Or acestea sunt precise, nu trebuie prelungite tot timpul și nu trebuie căutate în contracte – cum fac anumite firme – tot felul de clauze pe care să le atace în instanță pentru a obține costuri suplimentare”.

Alexandru Cuc s-a referit concret la lotul 3, unde mobilizarea a fost deficitară și a promis că va întocmi un clasament al constructorilor de autostrăzi, pe care îl va da publicității, ca să știe toți românii care sunt firme serioase și care nu.

În urma vizitei pe lotul 2 al autostrăzii Lugoj-Deva, s-a constatat că lucrările sunt în grafic, iar nodul rutier de la Margina va fi terminat în luna august.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns