Lucrări pe un bulevard intens circulat din Timişoara

Modificări în transportul din Timişoara: se asfaltează o stradă şi are loc o competiţie sportivă

În luna mai a acestui an, consilierii locali timișoreni au aprobat utilizarea sumei de 3,2 milioane de lei pentru executarea lucrărilor de înlocuire a covorului asfaltic de pe bulevardele L. Rebreanu şi I. Bulbuca şi executarea lor de către S.C. Drumuri Municipale S.A. în baza acordurilor-cadru existente.

Între timp, executivul primăriei a realizat că încă un șantier deschis pe străzile din Timișoara ar bloca orașul de-a binelea.

„Începerea lucrărilor destinate înlocuirii covorului asfaltic pe cele două bulevarde coincide cu debutul unor investiţii importante pentru Timişoara, cum sunt Pasajul Jiul, Pasajul Popa Șapcă și managementul traficului, care afectează circulația rutieră. Bulevardele Liviu Rebreanu şi Dr. Iosif Bulbuca fiind şi ele artere importante cu trafic intens, lucrările de înlocuire a covorului asfaltic, coroborate cu închiderea traficului prin cele două pasaje, vor duce la perturbări grave ale traficului şi la blocaje care ar avea repercusiuni asupra activităţilor de transport urban ale oraşului şi, implicit, asupra activităţii economice”, se explică în referatul atașat la proiectul de hotărâre.

Astfel, pe cele două bulevarde, care au totuși mare nevoie de reabilitare, se vor efectua doar lucrări de reparație pe tronsoane, pentru care se vor cheltui 511.000 de lei.

Foto arhivă


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns