Hrana de la Judeţean, servită cu „indigestie”

Firma care a câştigat recent licitaţia pentru a servi masa bolnavilor şi medicilor de la Spitalul Judeţean din Timişoara a stârnit deja destule nemulţumiri, încurcând porţiile şi întârziind furnizarea hranei. Astfel, s-a decis ca pacienţii să-şi primească porţile de la un alt agent economic.

Reclamațiile au vizat atât calitatea mâncării, cât și condițiile în care își desfășura activitatea firma respectivă, „într-un subsol al unei case situate pe str. Cluj – colț cu str. 1 Decembrie – în locația unei foste patiserii”.

Marius Craina, managerul Spitalului Judeţean, recunoaşte că au existat destule probleme în acest sens. „Am avut adrese de la colegii de pe diverse secții, au fost multe nemulțumiri în prima săptămână. Ulterior, situația s-a mai îmbunătățit, iar treptat se ameliora şi sistemul de livrare. Am fost în permanență în legătură cu reprezentanții firmei”, spune managerul SCJUT.

În cea de-a doua săptămână, deşi se părea că lucrurile mergeau spre bine, cei care se ocupau de catering au rămas fără autorizaţie de la Direcţia Sanitară-Veterinară Timiş. Agentul economic care câştigase licitaţia la începutul lunii în curs s-a văzut, aşadar, nevoit să anunţe Spitalul Județean, fiindu-i suspendată activitatea.

„În aceste condiții, am demarat o nouă procedură, una de negociere directă, în vederea identificării unei alte firme care să asigure serviciile de catering timp de șase luni. Avem nevoie de hrană, existând 600-700 de pacienți internați, cărora li se adaugă medicii care fac gărzi. De aceea, am decis ca firma cu care am colaborat până acum să mai livreaze câteva zile mâncarea, până la încheierea procedurii de negociere directă. Este prevăzută în contract o situație de acest gen”, mai adaugă Marius Craina.

Conform acestuia, lucrurile se vor reglementa până la sfârşitul acestei săptămâni.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns