Lucrări de mântuială în centrul Timișoarei

De aproape două luni, pe strada colonel Ion Enescu s-au creat două cratere imense, lăsând la vedere țevile prin care curge apa Colterm-ului.

Reprezentanții acestei societăți au realizat lucrări în zonă pe care, spun ei, le-au finalizat în 13 iulie, predând astfel lucrarea pentru continuarea acesteia societăților care se ocupă de repararea drumurilor.

Iată că, după atâtea zile, pe strada colonel Ion Enescu s-au format și două gropi imense de gunoi, cele realizate de angajații Colterm pentru repararea defecțiunii.

Timpul și-a spus deja cuvântul, astfel că benzile și barierele de protecție au dispărut din jurul gropilor, punând în pericol pietonii.

Iar ca tabloul să fie complet, iluminatul stradal nu funcționează de ceva timp, astfel că timișorenii care circulă pe acolo pot avea parte de senzații tari.

Să nu uităm că strada se află în zona centrală a orașului, loc frecventat de mii de timișoreni și turiști, mai ales în timpul weekend-urilor…

1 Comments
Eu 26/08/2018
Tabloul nu e nici pe departe complet, pentru că dacă bezna ține de o lună jumate, nici pe vremea comuniștilor nu s-a mai văzut așa ceva, mizeria și haosul țin de 20 de ani. La doi pași de splendoarea centrului pietonal, se află oroarea datorată incompetenței și a nesimțirii. Zonele verzi sunt wc-uri publice, trotuarele și accesul locatarilor fraieriți cu impozite de zonă 0 sunt blocate de mașinile parcate neregulamentar, boschetarii și hoții sunt ca la ei acasă, în clădirile părăsite, rampele clandestine de gunoi apar tot la 2 zile, ca dealtfel în tot orașul.