Zeci de timișoreni au pedalat împreună cu pompierii într-o acțiune inedită de promovare a voluntariatului

pompieri 19

Zeci de biciclişti au participat ieri la evenimentul organizat de Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă „Banat”.

„Pompierii au provocat timişorenii la o cursă de 12 kilometri, pentru a-i îndemna la mişcare dar şi pentru a promova activitatea de voluntariat, în cadrul ISU. Voluntarii sunt importanţi în activitatea inspectoratului”, a spus Lucian Mihoc, şeful ISU Timiş.

premii renasterea septembrie

“Suntem la a doua ediție a acestei campanii de promovare a voluntariatului în cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență. O altă categorie care din 2016 activează în cadrul Inspectoratului nostru, în special pentru ceea ce înseamnă gestionarea situațiilor de urgență o constituie corpul voluntarilor. Avem undeva la 40 de voluntari care desfășoară activități alături de noi, în principal pe partea de asigurare a măsurilor de prevenire și stingere a incendiilor cât și de prim ajutor. Nu avem un număr maxim, ne dorim cât mai mulți voluntari, fapt pentru care campaniile de promovare a voluntariatului și informare prevenitivă sunt activtăți cu caracter continuu”, a afirmat Lucian Mihoc.

Pedalarea „Pe biciclete în promovarea voluntariatului” se află la a doua ediţie. Primii înscrişi în cursă au avut parte de surprize din partea pompierilor.

Foto: ISU Timiș

radiotimisoara.ro


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *