Lucrări de împădurire pe 1,5 hectare, la Coșava – Fărășești

Lucrări de împădurire pe 1,5 hectare, la Coșava - Fărășești

Lucrări de împădurire pe 1,5 hectare, la Coșava – Fărășești

Romsilva a publicat imagini de la lucrările de împădurire, în completarea regenerării naturale, efectuate la Ocolul Silvic Coșava din cadrul Direcției Silvice Timiș, cu personalul silvic și muncitori zilieri, pe o suprafață de 1,5 hectare, în UP II Coșava – Fărășești, u.a. 24B.

În această campanie de împăduriri de primăvară, în fondul forestier proprietatea publică a statului, Regia Națională a Pădurilor – Romsilva va planta 23 de milioane de puieți forestieri și va regenera natural peste 6.400 de hectare, iar artificial, prin lucrări de împăduriri, alte 2.600 de hectare.

”În ultimii cinci ani, Regia Națională a Pădurilor – Romsilva a regenerat 72.330 hectare fond forestier proprietatea publică a statului, din care 48.604 hectare prin regenerări naturale și 23.726 hectare prin lucrări de împăduriri, pentru toate lucrările curente de regenerare, lucrări de împăduriri, refaceri și completări, fiind ultilizați circa 132 milioane de puieți forestieri, produși în pepinierele silvice proprii.

CITEȘTE ȘI: Orașele timișene își sărbătoresc copiii

Regia Națională a Pădurilor – Romsilva administrează 3,13 milioane hectare păduri proprietatea publică a statului, circa 48% din pădurile țării, și asigură servicii silvice pentru circa un milion hectare de păduri aflate în alte forme de proprietate”, transmite Romsilva.

Sursa foto: Romsilva


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *