Lovitură pentru timişenii cu mașini înmatriculate în Bulgaria. Ce au decis autorităţile

Timişenii şi ceilalţi români cu mașini înmatriculate în Bulgaria primesc o lovitură cumplită. Autoritățile anunță o schimbare majoră care vizează automobilele acestora. Decizia vine pe fondul unei găuri foarte mari în bugetul statului, iar autorităţile s-au hotărât să pună piciorul în prag.

Potrivit antena3, pentru a pune capăt abuzurilor, autoritățile bulgare au decis radierea automată a mașinilor care nu au asigurare RCA. Parlamentarii din Sofia vor să stopeze explozia de mașini înmatriculate în Bulgaria, pe numele cetățenilor bulgari, dar conduse de cetățenii români.

Se pare că din 11 milioane de euro recompense achitate anul trecut Fondul de garanție, RCA a plătit șase milioane pentru accidente în străinătate cauzate de automobile înmatriculate în Bulgaria.

Proprietarii, însă, de regulă, evită să se deplaseze anual la vecinii bulgari pentru a-și reînnoi asigurarea auto, iar atunci când sunt implicaţi în accidente rutiere, pagubele sunt plătite de Fondul de garanție constituit de companiile bulgare de asigurări.

Acesta lucru a creat statului bulgar o importantă gaură în bugetul de stat, scrie bugetul.ro.

Imagine de arhivă


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

One thought on “Lovitură pentru timişenii cu mașini înmatriculate în Bulgaria. Ce au decis autorităţile

Lasă un răspuns