UPDATE. Lovitură pentru Robu de la Lugoj

claudiu buciu

Nicolae Robu primeşte o lovitură de acolo de unde s-ar fi aşteptat cel mai puţin. Claudiu Buciu, preşedintele PNL Lugoj, pune organizaţia lugojeană la picioarele celor de la USR şi Plus, oferindu-le tot sprijinul pentru a putea participa la alegerile europarlamentare.

Decizia vine ca urmare a respingerii de către BEC a candidaturii Alianţei USR-Plus.

„Având în vedere că timpul rămas celor două partide pentru a strânge semnături va fi foarte scurt, Biroul Politic al PNL Lugoj îşi oferă tot sprijinul către cele două organizaţii locale, în vederea strângerii de semnături pentru depunerea candidaturilor”, se arată într-un comunicat al PNL Lugoj.

Decizia luată de Buciu este absolut şocantă, ea venind la doar câteva zile după ce Nicolae Robu, şeful de partid al lugojeanului, a fost făcut albie de porci de către cei de la USR!

Iată că acest lucru nu a contat deloc pentru Buciu, care, prin poziţionarea sa fără echivoc, se distanţează clar de Nicolae Robu.

UPDATE

Primarul Timişoarei a reacţionat la gestul lui Buciu şi, deşi spune că îl înţelege pentru faptul că încearcă să aibă o relaţie bună cu cei de la USR şi Plus, consideră cam nepotrivită decizia luată:

„Cred că domnul Buciu s-a pripit. Nu m-a consultat.

Înţeleg strădaniile sale, dar de aici şi până a merge noi să strângem semnături pentru alţii, e cam mult, mai ales că legea spune că cel care a semnat pentru un partid nu mai are voie să o facă şi pentru altul”.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

2 thoughts on “UPDATE. Lovitură pentru Robu de la Lugoj

  1. Baiatul asta, nu stie ce spune legea. A invatat ca multi au smnat pentru el cand a dorit sa devine primar dar au semnat si pentru Boldea. C’asai romanul. Un naiv care vrea si el un ciolan.

  2. Baiatul asta, nu stie ce spune legea. A invatat ca multi au smnat pentru el cand a dorit sa devine primar dar au semnat si pentru Boldea. C’asai romanul. Un naiv care vrea si el un ciolan. Cred ca nu doriti comentariul meu. Nici nu ma mir. Toti sunteti la fel

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *