LOVITURĂ pentru Ovidiu Tender! Va sta după gratii 12 ani şi 7 luni

ovidiu tender

Ovidiu Tender a fost lovit de o veste cumplită. Omul de afaceri va ispăşi, în cele din urmă, 12 ani şi 7 luni de închisoare. Iniţial, Tribunalului Arad a decis reducerea pedepsei cu 3 ani, însă magistrații de la Curtea de Apel Timișoara au admis contestația parchetului împotriva deciziei Tribunalului Arad.

Potrivit acesteia, Tender a fost achitat pentru infracțiunea de instigare la abuz în serviciu pentru care inițial primise trei ani și cinci luni de închisoare, pe motivul că fapta pentru care a fost trimis în judecată a fost dezincriminată conform unei decizii a Curții Constituționale de anul trecut, urmând să execute restul de nouă ani din pedeapsa totală.

Ovidiu Tender a fost trimis în judecată în anul 2006, alături de Marian Iancu, fiind acuzat că a pus la punct un circuit economic fraudulos prin care au fost spălate mai multe miliarde de lei, prejudiciind, totodată, societatea Carom Onești.

În 2015, Curtea de Apel București l-a condamnat la 12 ani și șapte luni de închisoare. Omul de afaceri a contestat decizia la Tribunalul Arad (el fiind închis în penitenciarul din localitate), acesta reducându-i din pedeapsă, însă, ulterior, instanța superioară a decis menținerea deciziei date de Curtea de Apel București.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *