Lovitură îngrozitoare! Din 2016, polițele RCA ar putea ajunge la 1.000 de euro, în cazul unui Logan

Uniunea Națională a Transportatorilor Rutieri din România (UNTRR) – prin filiala de la Timişoara – a făcut un anunț șocant. Din 2016, polițele RCA pentru Logan ar putea să coste chiar și 1000 de euro.

De anul viitor, intră în vigoare o nouă directivă, care se va aplica tuturor companiilor de asigurări cu un volum anual de prime de peste 5 milioane de euro sau cu rezerve tehnice de peste 25 de milioane de euro.

Efectul acestei directive, potrivit UNTRR, este o creștere a tarifelor asigurărilor obligatorii și, implicit, „ o scădere a numărului de asigurați RCA, care va avea ca efect o altă majorare, în final asigurarea RCA devenind mai scumpă decât autovehiculul asigurat”, se arata într-un comunicat al UNTRR.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

One thought on “Lovitură îngrozitoare! Din 2016, polițele RCA ar putea ajunge la 1.000 de euro, în cazul unui Logan

  1. Superb! La ce drumuri, autostrazi, taxe si salarii avem 1000 de euro ar fi cam putin pentru un Logan! Ar trebui sa-l intrebam pe Taricenu-Manechinu cael se stie cu taxele – in 2007-2008 la masina aveam taxa de PRIMA-INMATRICULARE 5700 euro (masina in valoare de 8900 – 125 CP, motor de 2.2 diesel – apropo – sunt masinute de 1400 cmc la 150 CP si taxe de 200 euro) – asa ca, ce ne mai mira ce scot pansatii – la BNR nu se apara interesul bancilor comerciale? Avocatul poporului nu doarme la serviciu, Vacaroiu nu e trecut de 100 de ani si e tot acolo …

Lasă un răspuns