Demonstraţie de forţă a tinerilor liberali timişeni

Nicolae Bitea2

Peste 1.000 de persoane au fost prezente sâmbătă, la Filarmonica Banatul, unde s-a desfăşurat Consiliul de Coordonare al Tineretului Naţional Liberal (TNL) Timiş. Alături de conducerea PNL Timiş, la eveniment au participat şi cei doi copreşedinţi naţionali ai TNL, Sorin Moldovan şi Florin Alexe, precum şi vicepreşedintele Cătălin Moroşanu.

tineri liberali

Mobilizarea exemplară a fost urmată de un mesaj bine definit: tineretul trebuie să se implice în toate sferele de activitate, dar şi să performeze în domeniul în care acţionează.

„Fuga, ignoranţa şi izolarea nu sunt soluţii. Nu trebuie să ne limităm la critică, e nevoie să ne focusăm pe acţiune. Avem tineri cu calităţi, cu putere şi cu resurse, care însă nu reuşesc să schimbe lucrurile în bine, pentru că nu vor să-şi asume o anumită poziţie. Or, cine nu îşi asumă, nu are voie să vorbească. Critica e doar pentru oameni slabi, nu vă puteţi limita doar la a da like sau share. Trebuie să vă implicaţi activ, pentru a crea o nouă generaţie în politică. Vreţi schimbări în educaţie, în sănătate şi în administraţie? Atunci, faceţi ceva în aceste domenii. Dacă vom sta pasivi, vom conta doar pe termen scurt sau nu vom mai conta deloc”, le-a transmis tinerilor Nicolae Bitea, copreşedinte TNL Timiş.

La rândul său, Liviu Cocean, celălalt copreşedinte al TNL Timiş, a vorbit despre nevoia de unitate a echipei tinerilor liberali: „Unitatea şi spiritul de echipă pot genera performanţă. Doar aşa ne putem realiza obiectivele. Înainte de a aştepta premii şi recompense, trebuie să performăm. Îndeplinirea obiectivelor este cheia care defineşte o echipă, iar noi suntem mânaţi de un scop bine orientat, acela al câştigării alegerilor locale şi parlamentare din 2016”.

În perioada imediat următoare, TNL Timiş va demara acţiuni prin care tinerii vor fi pregătiţi în ceea ce priveşte comunicarea inter-umană şi vor aprofunda aspecte care ţin de administraţia publică locală. Cei mai activi se vor regăsi chiar pe locuri eligibile la următoarele alegeri. Un argument în acest sens a fost dat şi de prezenţa a doi primari foarte tineri din PNL Timiş, Raul Cozarov de la Gătaia şi Alin Nica de la Dudeştii Noi.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

3 thoughts on “Demonstraţie de forţă a tinerilor liberali timişeni

  1. Consiliul de Coordonare al Tineretului Naţional Liberal!!! Ce draq sa COORDONEZE? Miscarea la bara sau poate ceva pe … Thriller!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *