Londra intră în a treia fază a restricțiilor anti-COVID, în urma creșterii alarmante a cazurilor de infectare cu SARS-CoV-2

Londra intră în faza a treia a restricțiilor împotriva răspândirii coronavirusului, după ce, în ultimele zile, cazurile COVID au crescut alarmant. Începând de miercuri, capitala Marii Britanii va intra în faza a treia a restricțiilor anti-COVID, scrie BBC. De asemenea, zone din Essex și Hertfordshire vor fi supuse acelorași măsuri.

CITEȘTE ȘI: Deputatul Luminiţa Maria Jivan, fost preşedinte al PSD Caraş-Severin, a fost trimisă în judecată de procurorii DNA

În faza a treia a restricțiilor, restaurantele și cafenelele se vor închide, cu excepția serviciilor de tip takeaway sau delivery. De asemenea, se vor închide și hotelurile sau alte spații de cazare.

Sporturile în aer liber, cum ar fi golful sau tenisul, sunt permise în cotinuare, însă astfel de competiții se vor desfășura fără spectatori.Totodată, angajaţii trebuie să treacă la munca de acasă, acolo unde este posibil.

 


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns