Locuitorii unei comune timişene pot dormi liniştiţi. Primarul ştie tot ce mişcă în sat

Camerele de supraveghere montate în unele comune din Timiș aduc mai multă siguranță locuitorilor. Aşa stau lucrurile şi la Saravale, unde liniștea localnicilor era adesea tulburată de… neliniștea altor persoane s-a decis montarea unor astfel de camere, sistemul fiind, zilele trecute, reînnoit.

”Nu mai avem acum atât de mari probleme cu hoțiile sau cu scandalurile. Se fură încă de pe câmpuri, însă din locuințe, mai puțin”, spune Sava Stoian, primarul comunei.

Unele furturi au fost atât de sonore încât au rămas în mintea sătenilor. S-a dus vestea unui hoț, necunoscut, care a intrat într-o gospodărie și a furat carnea din congelator. Stăpâna casei era cât pe ce să sufere un atac de panică în momentul în care a deschis frigiderul și a constatat că… este gol.

În Saravale a fost cooptată și o firmă privată de pază, care patrulează pe timpul nopții prin localitate, anunțând autoritățile imediat când observă că se întâmplă vreo neregulă.

Și în Denta au fost montate sisteme de supraveghere, comuna devenind mai sigură. După montarea acestora a și fost prins un hoț care acționase la pont. Un localnic care a vândut un imobil s-a trezit cu individul în casă, imediat după efectuarea tranzacției.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns