Locaţia perfectă pentru construirea unui mega-centru de legume-fructe în Timiş. O primărie pune la dispoziţie terenul necesar

tomnatic 3

Locaţia perfectă pentru construirea unui mega-centru de legume-fructe în judeţul Timiş ar fi pe raza localităţii Tomnatic… Acest lucru îl susține edilul-șef al acestei comune, Vasiu Stoian, și vine vizavi de analiza care se face la nivelul județului pentru amplasarea primului centru de legume-fructe finanțat de stat.

Nu încape nici o îndoială că Tomnatic se află într-un bazin legumicol și pomicol foarte puternic, alături de comunele Lovrin, Gotlob, Periam, Cenad și orașul Sânnicolau Mare.

Primarul spune că o astfel de decizie ar fi benefică pentru întreaga zonă și ar avea drept efect, doar în comuna sa, o creștere substanțială a numărului legumicultorilor, în prezent circa 500, mergând până la dublare. Primăria ar putea pune la dispoziție terenul necesar pentru investiție.

vasiu stoian1

„Un centru de legume-fructe în mijlocul bazinului legumicol-pomicol amintit ar putea asigura, prin producția potențială, aprovizionarea a 17 județe din țară”, este de părere Vasiu Stoian. De asemenea, edilul crede că o facilitate de acest fel ar contribui semnificativ la reducerea numărului localnicilor plecați la muncă în străinătate.

Rămâne de văzut doar dacă și cei care vor decide amplasamentul cel mai potrivit pentru această atât de așteptată investiție vor împărtăși opinia primarului din Tomnatic.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

One thought on “Locaţia perfectă pentru construirea unui mega-centru de legume-fructe în Timiş. O primărie pune la dispoziţie terenul necesar

  1. Adevarul ii ca trebuie facut ceva, dar nucred ca se intoarce cineva din Occident sa cultive rosii si sa le dea apoi cu 1 leu engros,cat au fost anul acesta. Nu mai zic de lubenita sau cartofi, unde nu mai ai cum sa iti scoti banii investiti.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *