Liviu Dragnea, poze tandre alături de iubită. Cum au petrecut politicienii de sărbători

Pentru politicieni, anul s-a încheiat cu scandal şi nici începutul nu pare altfel.

De aceea, şi preşedintele, şi premierul au anunţat că nu pleacă în aceste zile din ţară. Singurul care, potrivit unor apropiaţi, ar pleca în insule exotice, ar fi Liviu Dragnea. Iubita lui, Irina Tănase, a postat imagini cu ei doi lângă brad, în ipostaze tandre.

Tensiunile de pe scena politică l-au ţinut pe Klaus Iohannis aproape de serviciu. Şeful statului s-a întors la Sibiu după cele două zile lucrătoare dintre Crăciun şi Revelion, iar ajunul l-a prins pe pârtia de la Păltiniş, unde s-a pozat jovial cu câţiva turişti. A petrecut revelionul cu nişte prieteni vechi, aşa cum a dezvăluit într-o discuţie informală.

Cât despre liderul PSD, apropiaţii ştiau că va petrece pe domeniul său de la Teleorman, împreună cu fiul său Valentin. Însă, după anul nou, iubita lui a postat pe o reţea de socializare două poze lângă brad şi se pare că cei doi s-ar fi retras pe domeniul castelului Foişor din Sinaia, urmând ca în această săptămână să plece spre insule exotice.

Şefa Guvernului a anunţat înainte de sărbători că va petrece acasă, între prieteni.

Rămasă în afara Guvernului, după ce a condus ministerul muncii, Olguța Vasilescu, a postat pe pagina de socializare imagini imediat după anul nou. Alături i-a fost colegul de partid, senatorul Claudiu Manda.
În ţinută de gală, şefa liberalilor de la Camera Deputaţilor, Raluca Ţurcan a petrecut revelionul la Sibiu, unde a sărbătorit cu prietenii.

Elena Udrea a postat imagini din Costa Rica. Ea a fost eliberată din închisoare în ajunul Crăciunului, după ce Ministrul Justiţiei a retras cererea de extrădare în cazul său, conform stirileprotv.ro.

0 Comments

No Comment.