Liviu Dragnea, ce tupeu: şi-a cerut scuze românilor pentru că… l-a adus pe Grindeanu la Palatul Victoria

  1. Afirmaţii incredibile ale şefului PSD Liviu Dragnea după ce Sorin Grindeanu a fost demis prin moţiune de cenzură. Dragnea şi-a cerut scuze în direct pentru că l-a adus pe Grindeanu la Palatul Victoria, a informat stiripesurse.ro.

Îmi cer iertare tuturor românilor pentru greşeala făcută. Trebuia să discutăm mai mult de variantele de premier. Nu îi doresc răul, să aibă grijă în continuare”, a spus Liviu Dragnea, care nu a vrut să pronunţe încă nici un nume de viitor premier.

„Nu jucăm ping-pong cu nume de premieri. Avem toate argumentele să finalizăm săptămâna viitoare votul pentru noul Guvern. Dacă luni avem desemnarea, intrăm în câteva zile cu votul în Parlament.

Preşedintele nu ia în calcul anticipatele, sunt convins, nici eu. Nu m-am gândit că poate să-l numească Iohannis tot pe Grindeanu. Eu îl văd bine pe Tudorel Toader. Şi profesional.

Nu sunt nici mai mare, nici mai mic, nici mai gras, nici mai slab. Sunt din ce în ce mai întărit. Nu ştiu cine vorbea de cei 50 de parlamentari care să nu voteze moţiunea. Nu s-a gândit nimeni la un nou congres. Am întrebat la CEX-ul de joi. Se făceau cereri de la Victoria şi am întrebat dacă e nevoie de demisie. Nici vorbă”, a mai spus Liviu Dragnea.

Foto: Adrian Pîclişan


DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns