Lista liberalilor timişeni pentru parlamentare: Marilen Pirtea, Vasile Blaga și Dan Popa ocupă primele poziții

Președintele PNL Timiș, Nicolae Robu, a anunțat, vineri, numele aspiranților la candidatură pentru alegerile parlamentare din toamnă. Pe listă figurează următoarele nume, în ordine alfabetică:

Sorin Ardelean, Ben-Oni Ardelean, Maria Barna, Claudiu Chira, Iulia Căldăraru, Liviu Cocean, Adrian Colhon, Dumitru Dinulescu, Ovidiu Drăgănescu, Bogdan Ghelbere, Daniela Mariș, Mariana Nagy, Ioan Nasleu, Liliana Oneț, Cosmin Pavlovici, Balint Petrescu, Marilen Pirtea, Dan Popa, Carmen Popescu, Longin Popescu, Alin Popoviciu, Petru Roman, Gheorghe Sabău, Cornel Sămărtinean, Ioan Sas, Doina Schedan, Marian Vasile.

Lor li se adaugă și copreședintele PNL Vasile Blaga, care este și la ora actuală senator de Timiș.

Adio, Alin! Adio, Cornel!

Nicolae Robu a anunțat că pe prima poziție la Senat se va afla Vasile Blaga, iar la Camera Deputaților, pozițiile fruntașe vor fi ocupate de Dan Popa și Marilen Pirtea, într-o ordine „pe care o vom conveni în trei”.

Pe lista pentru deputați nu se regăsește nici unul dintre deputații pe care PNL îi are în funcție, adică Alin Popoviciu și Cornel Sămărtinean.

„Eu cred că nici unul dintre cei doi colegi care sunt actualmente deputați nu vor trebui să fie prezenți pe liste pe nici o poziție. Eu sunt foarte direct și vă spun asta cu apreciere și cu sprijin față de cei doi colegi”, a spus Robu, ceea ce îi va face, cu siguranță, pe mulți să se întrebe cum ar fi ca președintele PNL Timiș să aibă o părere proastă și să nu sprijine pe cineva.

Motivul principal al absenței de pe listă îl constituie problemele celor doi cu justiția. Desigur, șeful liberal s-a întrecut apoi în a-l lăuda pe Alin Popoviciu, pe care îl vede, nici mai mult, nici mai puțin, decât „un bun secretar de stat sau director într-un minister, vă spun cu toată convingerea, pentru că este un om extrem de harnic, un om de echipă”. Pe viitor, Robu îl vrea pe Popoviciu „om de bază în PNL Timiș, aici, lângă mine”.

Cei doi urmează să afle din presă că nu vor figura pe listele pentru alegerile parlamentare, pentru că șeful lor nu a apucat să discute cu ei între patru ochi, din cauza presiunii timpului și a concediilor.


DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

2 Răspunsuri “Lista liberalilor timişeni pentru parlamentare: Marilen Pirtea, Vasile Blaga și Dan Popa ocupă primele poziții

  1. ne bucuram pentru vasile blaga mai ales daca o sa candideze in zona sannicolaului si sa ocupe tot locul trei ca in alegerile de acum patru ani mare pacat ca nu candideaza in tandem la deputati cu alin popovici tot locul trei.oamenii astia sant penibili.

Lasă un răspuns