Lista actualizată cu ţările din zona verde. Persoanele care vin din aceste state nu intră în carantină sau izolare

carantina aeroport

Comitetul Naţional pentru Situaţii de Urgenţă a actualizat lista ţărilor din zona verde. Orice persoană care vine din aceste ţări, nu va trebui să intre în izolare sau carantină la sosirea în România.

CITEȘTE ȘI: Timișoara: Sondajul în care câștigătorii se află pe locul III

Având în vedere recomandarea Consiliului Uniunii Europene privind restricția temporară asupra călătoriilor neesențiale către UE și posibila eliminare a acestei restricții, Comitetul Național pentru Situaţii de Urgenţă aprobă lista țărilor membre ale Uniunii Europene și Spațiului Economic European pentru care nu se recomandă intrarea în izolare/carantină a persoanelor care sosesc în România din acestea.

Lista țărilor membre ale Uniunii Europene și Spațiului Economic European pentru care nu se recomandă intrarea în izolare/carantină a persoanelor care sosesc în România din acestea.

Bulgaria, Italia, Monaco, Norvegia, Croaţia, Slovacia, Regatul Unit al Marii Britanii, şi al Irlandei de Nord, Irlanda, Cehia, Liechtenstein, Polonia, Grecia, Austria, Cipru, Islanda, Finlanda, Elveţia, Malta, Spania, Lituania, Franţa, Ungaria, Belgia, Estonia, Germania, Letonia, Slovenia, Andorra, Danemarca, Inslele Feroe, Ţările de Jos, Vatican.

Lista ţărilor din Zona Verde din afara UE

Lista țărilor terțe pentru care nu se recomandă intrarea în izolare/carantină a persoanelor care sosesc în România din acestea:

Canada, Maroc, Algeria, Australia, Rwanda, Uruguay, Japonia, Coreea de Sud, Georgia, Noua Zeelandă, Tunisia, Thailanda.

Lista poate suferi modificări, în funcţie de deciziile pe care le ia Comitetul Naţional pentru Situaţii de Urgenţă, însă acestea vor fi anunţate.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

One thought on “Lista actualizată cu ţările din zona verde. Persoanele care vin din aceste state nu intră în carantină sau izolare

Lasă un răspuns