Lipsa de respect se sancționează la Timişoara!

Numărul sesizărilor referitoare la conducătorii auto care parchează mașinile pe locurile destinate persoanelor cu dizabilități a crescut, în ultimul timp, la Poliția Locală Timișoara. De aceea, oamenii legii au decis să efectueze acțiuni pe această temă.

Doar în această lună au fost aplicate 121 de sancțiuni contravenționale pe această linie, valorile acestora fiind cuprinse între 435 și 580 de lei și trei puncte penalizare la permis.

”Cele mai multe probleme de acest gen au fost semnalate în zone precum Martir Elena Nicoară, Pepinierei, Bulevardul Revoluției, Dr. I. Mureșan, Calea Sever Bocu, Calea Torontalului, dar și Regele Ferdinand, Piața Huniade, FC Ripensia, N. Lenau.

Tot la acest capitol se încadrează și staționarea pe locurile destinate unor activități sau rezervate de anumite instituții, fiind sesizată parcarea de autoturisme pe locurile rezervate Ambulanței Spitalului de Psihiatrie de pe Str. Corbului, Clinicii de Dermatologiei de pe Str. Daliei, Direcției de Sănătate Publică, de la str. 20 Decembrie sau Consulatului German de pe str. Gen. N. Berthlot”, au transmis reprezentanții poliției locale.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

One thought on “Lipsa de respect se sancționează la Timişoara!

  1. militienii comunitari iti iau 3 puncte la permis! pe bune! ce calificari au in acest sens?
    tovarase Robu cainii tai comunitari cam abuzeaza, in timp ce trotuarele sunt pline de CĂCAT de caine … iar locuri pentru femei gravide sau cu copii mici nu am vazut! sau NU suntem in EUROPA?

Lasă un răspuns