Linia de tren Reșița – Timișoara – Stamora Moravița va fi modernizată

CFR anunță modificări în circulația unor trenuri din Hunedoara și Gorj

O viitoare investiție în reabilitarea și modernizarea căii ferate Reșița – Timișoara – Voiteni – Stamora Moravița – frontieră se află deocamdată în faza incipientă.

Marţi, 12 ianuarie, la ora 10, în sala de ședințe a Consiliului Județean Caraș-Severin se semnează contractul de servicii pentru obiectivul respectiv.

Compania contractantă este Metroul SA, iar pachetul de servicii cuprinde elaborarea studiilor de prefezabilitate și fezabilitate, întocmirea documentației tehnice pentru achiziția proiectului tehnic și a execuției, întocmirea documentației în vederea obținerii finanțării proiectului în cadrul PNRR sau prin orice alt program de finanțare din ciclul financiar 2021-2027.

CITEŞTE ŞI: Proiectul pentru biserica ortodoxă românească din Dubai: „Nu are turle prea înalte. Mai joase, dar frumoase, e o biserică odihnitoare, primitoare”

Valoarea totală a contractului este de 10,745 milioane de lei fără TVA. La semnarea acestuia, alături de Ioan Popa, primarul municipiului Reșița, și Romeo Dunca, președintele Consiliului Județean Caraș-Severin, au fost invitați reprezentanți ai staff-urilor Consiliului Județean Timiș și ai Primăriei Municipiului Timișoara.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *