Liliana Oneț (PNL): Trebuie să ne învingem resemnarea sau pasivitatea şi să ieșim duminică la vot! (P)

 – Suntem la finalul campaniei electorale. Candidaţi pentru Camera Deputaţilor şi aţi bătut judeţul în lung şi în lat. Ce mesaje v-au transmis oamenii la aceste întâlniri?
 

Liliana Oneţ: Am fost într-adevăr în multe locuri din județ și am pus mult suflet în această campanie. Oamenii au speranța în primul rând că aceste alegeri vor aduce la putere o clasă politică mai curată. Iar eu le-am spus tuturor că așa se va întâmpla și că principalul vector al schimbării este Partidul Național Liberal.

PNL a pus pe liste, pe locuri eligibile, 60% oameni noi. Eu sunt unul dintre acești oameni noi, care n-au mai fost parlamentari și care vin cu dorința de a schimba în bine politica. Timișenii sunt oameni harnici, gospodari și muncitori și ne-au mai spus că speră să se poată bucură de bunăstare pe măsura muncii pe care au depus-o, dar și pe măsura contribuției pe care județul nostru o are la bugetul consolidat de stat. În același timp, oamenii cu care am discutat vor ca statul să facă mai mult pentru cetățeni – fie că e vorba de nivelul veniturilor, de educație, de sănătate sau de șansele pe piața muncii. PNL este partidul care duce România înainte, partidul care poate face cel mai mult pentru dezvoltarea țării.

– Cum va schimba Timişul cu o victorie a PNL în aceste alegeri?

Liliana Oneţ: Pretutindeni în țară unde în fruntea comunităților locale s-au aflat edili liberali și administrații liberale s-a putut vedea cu ochiul liber că oamenii au trăit mai decent și mai prosper, iar comunitățile s-au dezvoltat mult mai eficient și mai armonios față de cele captive de zeci de ani în mâinile unor baroni locali sau edili PSD.

Așa cum am spus la toate întâlnirile pe care le-am avut cu alegătorii, Timișul este foarte important pentru Partidul Național Liberal. Centrul de greutate al PNL este aici, în Banat și în Ardeal, și e firesc ca aceste regiuni să ne preocupe cu prioritate, inclusiv din punctul de vedere al proiectelor. Noi am mers în această campanie cu 3 proiecte mari, cu 3 angajamente pe care le vom respecta în următorii 4 ani: șoseaua ocolitoare sud a Timișoarei, construcția unui spital regional de urgență în județ și pregătirea Timișoarei pentru statutul de capitală europeană a culturii pentru anul 2021. Aceste 3 lucruri vor schimba Timișoara și județul în bine. Nu există niciun partid mai focalizat pe Timiș decât PNL, nu există niciun partid care va face mai mult pentru județul nostru dacă ajunge la guvernare decât PNL. 

– Ce mesaj le transmiteţi timişenilor? De ce trebuie să meargă la vot duminică ?

 Liliana Oneţ: Sunt mulţi cei pentru care participarea scăzută la vot reprezintă o miză. Sunt tocmai cei care speră să acapareze prin alte mijloace decât cele ale votului, puterea în România.

Sunt tocmai cei care au devalizat această ţară şi care văd un pericol în lupta anticorupţie, sunt cei care preferă întunericul subdezvoltării pentru a avea un acces mai uşor la pârghiile puterii, iar lupta lor a fost eficientă până acum. Timişul, cel mai dezvoltat judeţ al României, este pe ultimele locuri la participarea la vot, în timp ce judeţele subjugate de sărăcia adusă de PSD au procente de participare ameţitoare.

Dacă ne dorim o Românie decentă și prosperă, o Românie în care nu cei corupți să facă legea, ci o majoritate demnă și muncitoare de oameni care vor să își decidă singuri destinul, atunci trebuie să ne învingem orice urmă de resemnare sau pasivitate, să ieșim duminică, 11 decembrie, la vot și să ne facem auzite astfel opțiunile pentru viitor.

PNL vine în faţa timişenilor cu proiecte concrete, amintite mai sus, şi, mai cu seamă cu efortul de a vă prezenta o listă curată, competentă şi capabilă să aducă bunăstare. Fac un apel la toți timișenii – și în special la timișence – să vină să voteze pe 11 decembrie. Votul lor e puterea lor, puterea de a schimba România. Inima mea este și va fi alături de județul nostru.

(P) Publicat la comanda PNL Timiş. Publicat de SC TIMPRESS S.A. Cod mandatar financiar: 11160004


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

4 thoughts on “Liliana Oneț (PNL): Trebuie să ne învingem resemnarea sau pasivitatea şi să ieșim duminică la vot! (P)

  1. Nu am auzit nimic concret pana acum, decat:
    Centura – proiect care trebuia demarat de mult si s-a tinut sub maneca pana acum inainte de alegeri. Ne vom mai târâ cativa ani in ritmul asta pana cand va fi gata. Proiect care va fi realizat cu capul inainte, iar inainte sa fie terminat, vom muulte drumuri proaspat refacute sau care se vor reabilita, vor fi stricate.
    Spital regional – sa fim seriosi, nimic concret, dar ati furat ideea de la alte partide. Cel mai probabil nu va fi realizat, pentru ca nu o sa aveti bani. Avem deja un spital jumate gata in paragina de peste 10 ani.
    „Pregatim Timisoara pentru 2021” – din nou nimic concret. Il pregatiti cu ce? Instalatii, beculete? Mai bine zis, „ne pregatim buzunarele pentru 2021, caci aici se vor invarti sute de milioane de euro pana atunci .”

  2. Duduia asta vorbeste de centura intr-un moment cand Timisoara trebuia s-o aibe de 10 ani si acum era normal sa discute despre pasaje subterane, eliminearea liniilor de tramvai si de tren din oras, de metrou sau alte probleme…

Lasă un răspuns