Liga a III-a la fotbal. CSC Ghiroda, victorie categorică, Poli, ţinută în şah la Carani

Liga a III-a la fotbal. CSC Ghiroda, victorie categorică, Poli, ţinută în şah la Carani

Liga a III-a la fotbal. CSC Ghiroda, victorie categorică, Poli ţinută în şah la Carani.

În Liga a III-a, s-a încheiat etapa a 10-a, prima din returul sezonului regular.

În Seria a şaptea, CSM Deva a devenit lider, după 5-0 cu ACSO Filiaşi, în vreme ce CSC Ghiroda o urmează, la doar o „lungime” în spate, după 8-1 cu Gilortul Târgu Cărbuneşti, informează radiotimisoara.

În seria „vecină”, Poli Timişoara a remizat alb la Carani, cu Phoenix Buziaş, la fel ca FC Bihor, egalată în ultimul minut la Peciu Nou. A fost „festival” de goluri la Deva şi Ghiroda. La poalele cetăţii, Nicu Modan (3), Alexandru Ionuț Popescu (21), Valentin Munteanu (28, 65), Adrian Bedea (46) au asigurat victoria care duce CSM-ul pe primul loc. La Ghiroda, echipa lui Sorin Bălu a făcut „instrucţie” cu Gilortul, 8-1, după reuşitele lui  Darius Buia (21 – penalty), Alexandru Popovici  (45), Cosmin Mancaș (64), Mircea Stupu (74), Ovidiu Bulza (77), Bulza (81), Răzvan Trandu (86), Răzvan Pantea (90+1)!

În seria a opta, Politehnica Timişoara a suferit pe terenul lui Phoenix Buziaş, acolo unde Murariu a apărat un penalty, la ultima fază a meciului, în faţa lui Nicolescu (fost jucător al lui ASU Poli). Antrenorul timişorenilor, Paul Codrea, a vorbit la final despre remiza cu Phoenix, raportându-se la arbitraj şi la penalty-ul „inventat” din finalul de joc. De altfel, tehnicianul polist a şi primit un cartonaş galben, pentru proteste, după ultimul fluier:

La Peciu Nou, gazdele au ţinut un punct acasă, după reuşita lui Enciu din minutul 90, oaspeţii fiind la conducerea jocului din minutul 60, după reuşita golgheterului Sergiu Jurj. În ciuda egalului, oaspeţii rămân fără eşec în actuala stagiune şi se pregătesc pentru meciul cu Dinamo, din Cupa României, care va avea loc vineri de la ora 20:30. În plus, bihorenii au anunţat că restanţa cu Phoenix Buziaş, programată pentru data de 7 noiembrie se va juca şi ea tot în nocturnă, de la ora 18:00.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *