Leo Grozavu, înaintea meciului de la Mediaș: „Orice punct e important, dar mergem să învingem!”

acs poli 3

ACS Poli Timișoara este încrezătoare înaintea deplasării de la Mediaș. La conferința de presă săptămânală a staff-ului tehnic, antrenorul Leo Grozavu s-a arătat mulțumit de prima repriză din duelul cu Sepsi și de faptul că poliștii au revenit în joc după ce au fost conduși:

”Știm că nicio partidă nu este ușoară. Mergem la Mediaș, la o echipă care și-a mai revenit, având două victorii în ultimele două jocuri. Dar și noi suntem în căutarea punctelor, deci va fi un meci disputat. Nu mă îngrijorează forma Mediașului, mai ales că eu cred că este momentul să ne revenim. Avem și noi suficiente jocuri în care deja să ne fi regăsit cadența. Dacă mă refer la ultimul joc, pot spune că am avut o prima repriză foarte bună. Am avut neșansă, a fost acea fază de la golul de 1-1 care ne-a debusolat. Acolo ne-am dezechilibrat puțin, am pierdut puțin controlul jocului. Dar este bine că am reușit să remontăm, să ne revenim, ceea ce arată că echipa are potențial”.

Raț este suspendat, în timp ce Melinte și Țigănașu sunt accidentați: ”Să vedem cum se simte Melinte. E și suspendarea lui Raț. Să sperăm că Raț, care este și el accidentat, își va reveni să sperăm până când va putea evolua. Mai sunt trei zile până la meci, sper să nu apară alte probleme”, a spus tehnicianul.

Mijlocașul Alexandru Ciucur a fost și el încrezător în perspectiva confruntării de luni: ”Ne dorim cu toții să câștigăm, nu mai știm gustul victoriei. Ultimul joc ne dă foarte multă încredere că putem învinge la Mediaș, pentru a ne îndepărta de zona periculoasă a clasamentului, să stăm și noi mai liniștiți. Ne dorim să scoatem un rezultat mare. Orice punct e important, dar noi mergem să învingem. Dacă va fi să scoatem un punct, este binevenit, fiindcă îi ținem și pe ei în urma noastră. Dar, primordiale sunt cele trei puncte. Suntem pregătiți să le luăm. Gaz Metan este mult schimbată față de ce a arătat în sezonul regulat. Dar au și ei lacune și sperăm să-i surprindem și noi”.

Sursa text și foto: acspoli.ro


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

One thought on “Leo Grozavu, înaintea meciului de la Mediaș: „Orice punct e important, dar mergem să învingem!”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *