Anunț de la meteorologi: cum va fi vremea în noaptea de Înviere și în zilele de Paști

Vremea se răcește, la final de săptămână

Meteorologii anunţă ploi în aproape toată ţara vineri, cu temperaturi de 15-16 grade Celsius, însă de sâmbătă vremea se va încălzi, nu va mai ploua, iar temperaturile vor depăşi 20 de grade Celsius.

„Ploile afectează în special zonele de centru, vest și nord. Cantitățile ar putea atinge, prin cumulare, izolat, 15-20 litri pe metru pătrat. Dar ploile nu au caracter de torențialitate, deci nu vor crea probleme aceste cantități. Nu se impune emiterea unui cod de avertizare. Ploile se încadrează în cele normale pentru această dată”, a declarat, la Realitatea TV, Oana Păduraru, meteorolog ANM.

Sâmbătă, cerul va avea înnorări temporare în cursul zilei, dar numai pe arii restrânse vor mai fi ploi slabe, de scurtă durată, mai ales în vest și în zona de munte. Spre seară, cerul va deveni variabil în majoritatea regiunilor.

În noaptea de Înviere nu va ploua niciunde în țară. Vremea va fi în încălzire în următoarele zile, cu maxime de 24 de grade, luni și marți.

Duminică vremea se încălzeşte, iar în a doua parte a zilei cerul va fi degajat. La Timișoara vor fi 21 de grade, la Lugoj – 22, la Sânnicolau Mare și Jimbolia – 20.

Foto: mediafax.ro


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns