„Leii” din Banat, victorie în faţa propriilor suporteri

"Leii" din Banat, victorie în faţa propriilor suporteri

„Leii” din Banat s-au impus marţi seară cu scorul de 85-80 în faţa echipei CSM Focşani în singurul meci de verificare programat în presezon la sala „Constantin Jude”.

Djordje Dimitrijevic, jucător acontat în această vară de SCM winsed.swiss Mozzart Bet Timişoara, a contabilizat 19 puncte şi 7 pase decisive.

Alţi doi marcatori importanţi în alb-violet au fost Nikola Gajic (17 puncte) şi Igor Kesar (15 puncte). A evoluat şi americanul Makale Foreman, transferat recent de prim-divizionara de sub panou. Nu a jucat, în schimb, căpitanul Laszlo Lazar, în continuare accidentat.

„Este un test bun pentru ambele echipe şi o victorie muncită a noastră. S-a văzut diferenţa la numărul de recuperări şi asta în primul rând pentru că nu joacă Laszlo Lazar. Regula cu doi români pe teren va încurca multe echipe. CSM Focşani s-a descurcat mai bine din acest punct de vedere. Jucătorul lor ucrainean ne-a fugărit de sub panou”, a declarat antrenorul Dragan Petricevic.

CITEŞTE ŞI: Performanţe notabile obţinute de atleţii de la CS Giroc-Chişoda şi CSC Moşniţa la Jocurile Europene de la Brno (foto)


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *