„Leii” din Banat primesc vizita deținătoarei Cupei României

"Leii" din Banat primesc vizita deținătoarei Cupei României

„Leii” din Banat, baschetbaliștii de la SCM OHMA Timișoara, joacă miercuri prima dintre cele trei restanțe pe care le mai au de disputat în Liga Națională. Este vorba despre partida cu CSO Voluntari, care va avea loc cu începere de la ora 18 la sala „Constantin Jude”.

Echipa antrenată de Dragan Petricevici se află într-o serie activă de nouă victorii și are un bilanț general de 16 succese și opt înfrângeri. Alb-violeții sunt neînvinși de 72 de zile, adică de la 23 ianuarie, când cedau la Pitești, și atunci într-un context special, cu câteva cazuri Covid în lot și cu refuzul argeșenilor de a amâna partida.

„Leii” vin după un succes obținut în deplasare pe terenul unui adversar direct pentru o poziție cât mai bună în play-off: 74-73 cu SCMU Craiova. De cealaltă parte, CSO Voluntari este câștigătoarea celor mai recente două ediții ale Cupei României (2021 și 2022) și una dintre fruntașele campionatului.

Ilfovenii se află pe locul secund, cu 21 de victorii și patru înfrângeri, și au pierdut cel mai recent meci, în deplasare, cu Athletic Neptun Constanța (83-77).

Duelul de miercuri este o restanță din etapa a 16-a, prima a returului. Interesant este că și partida din turul campionatului (din prima rundă a Ligii Naționale) a fost amânată, întrucât CSO Voluntari a jucat la acel moment în cupele europene.

Meciul din tur s-a disputat la 13 decembrie 2021 și a fost câștigat cu 74-66 de formația de lângă București.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *