„Leii” din Banat luptă împotriva celui mai dificil adversar

"Leii" din Banat luptă împotriva celui mai dificil adversar

„Leii” din Banat luptă împotriva celui mai dificil adversar

SCM OHMA Mozzart Bet Timișoara se află de miercuri la Cluj-Napoca, unde va juca vineri, cu începere de la ora 17:15, cu U-Banca Transilvania, campioana și deținătoarea Cupei României. Partida contează pentru etapa a doua din returul grupei valorice 1-10 și este a doua a săptămânii pentru fiecare dintre cele două echipe.

„Leii” din Banat au obținut luni prima victorie din această fază secundă a campionatului, 92-79 pe teren propriu cu BC CSU Sibiu, în timp ce ardelenii au întâlnit miercuri seară, tot în sala proprie, pe Prometey, în EuroCup, scor 87-96.

„Am asistat la meciul din EuroCup și este a treia oară când văd Clujul pe viu în cupele europene. Ni s-a confirmat că vom întâlni o echipă foarte solidă fizic, care folosește contactul fizic foarte mult. Categoric, este echipa cea mai solidă din campionatul intern și doar unele neatenții au privat-o de o victorie cu Prometey, liderul grupei. Noi ne bazăm pe moralul bun de după victoria cu Sibiu și am venit aici pentru a juca un baschet corect și să încercăm obținerea unui rezultat bun”, a declarat antrenorul Dragan Petricevic.

CITEŞTE ŞI: ACS Dominicii Timișoara, campioană pe semicercul județean

Alb-violeții au decis să plece de miercuri la Cluj-Napoca, unde au posibilitatea de a face antrenamente, în condițiile în care sala „Constantin Jude” a fost ocupată cu marea sărbătoare a voleiului, returul finalei Cupei Challenge.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *