„Leii” din Banat joacă miercuri în Polonia, în Alpe Adria Cup

"Leii" din Banat joacă miercuri în Polonia, în Alpe Adria Cup

„Leii” din Banat joacă miercuri în sferturile de finală ale competiției Alpe Adria Cup. Manșa inaugurală a confruntării în două acte cu MKS Dabrowa Gornicza este programată cu începere de la ora 19 (ora României) în orașul de 116.000 de locuitori situat în sudul Poloniei, în apropiere de Katowice.

Alb-violeții au ajuns luni seară în Polonia, direct de la București, unde au rămas după meciul jucat sâmbătă la Constanța, după ce au parcurs peste 1.700 km până la Dabrowa Gornicza.

Adversara echipei SCM OHMA Mozzart Bet Timișoara a încheiat prima fază pe locul al doilea în grupa A, cu patru victorii și două înfrângeri. MKS Dabrowa Gornicza a fost devansată în clasament doar de BK KVIS Pardubice (Cehia) și s-a poziționat înaintea formațiilor UNGER STEEL Gunners Oberwart (Austria) și KK Furnir (Croația).

CITEȘTE ȘI: Medalii obținute de sportivii de la CSC Dumbrăvița la tenis de masă, în Serbia

Pe lângă baschetbaliștii autohtoni din lot, gruparea poloneză are în componență patru americani și un sloven, iar antrenorul acesteia este Jacek Winnicki. Participantă în premieră în Alpe Adria Cup, SCM OHMA Mozzart Bet Timișoara a câștigat grupa D, obținând cinci victorii și suferind o singură înfrângere.

Returul dublei manșe cu MKS Dabrowa Gornicza este programat în data de 8 februarie la sala „Constantin Jude”.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *