„Leii” din Banat joacă astăzi cu Dinamo București

"Leii" din Banat joacă astăzi cu Dinamo București

„Leii” din Banat joacă astăzi cu Dinamo București, de la ora 18, în deplasare. Meciul contează pentru etapa a 15-a din Conferinţa B a Ligii Naţionale de Baschet Masculin Mozzart Bet.

Va fi a treia partidă consecutivă împotriva unei contracandidate la calificarea în faza următoare a campionatului, după cele cu CSM CSU Oradea şi CSO Voluntari, dar şi după etapa liberă de care alb-violeţii au beneficiat la finalul săptămânii trecute.

„În precedentele două meciuri am înfruntat formaţii cu adevărat puternice, iar în cel mai recent prestaţiile noastre individuale nu au fost cele mai bune. Ne antrenăm foarte bine, băieţii conştientizează momentul dificil şi muncim pentru a reveni în cea mai bună formă. Consider că în astfel de situaţii este important să rămânem uniţi. Grupul nostru a făcut lucruri frumoase când a fost unit, iar acum este momentul să strângem rândurile şi să continuăm să muncim”, a declarat Eric McClellan.

În tur, pe 18 noiembrie, SCM OHMA Mozzart Bet Timişoara a învins-o pe Dinamo Bucureşti cu scorul de 91-74, partidă în care Ilija Đoković a reuşit un excepţional double-double – 29 de puncte şi 11 pase decisive.

„Întâlnim din nou un adversar solid, cu jucători talentaţi şi îndemânatici, aşa că trebuie să tragem concluziile corecte din precedentele două înfrângeri şi să le transpunem în joc. Repet, cel mai important este să rămânem uniţi, dar şi să abordăm meciul tare, să fim agresivi încă din start. Victoria din tur împotriva lui Dinamo este importantă, însă nu trebuie să privim în urmă, ci să vedem prezentul şi să facem planuri pentru viitor. Dinamo este o echipă care pune probleme, de aceea este nevoie să avem atitudinea potrivită, ca să fie totul ok”, a mai spus Eric McClellan.

CITEȘTE ȘI: Când părinții sunt alături de copii și antrenori se petrec lucruri frumoase

Cele două echipe contabilizează câte 20 de puncte în clasament, însă alb-roşii au un meci în plus: SCM OHMA Mozzart Bet Timişoara 8/4 (locul al doilea), Dinamo Bucureşti 7/6 (locul al treilea).


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *