„Leii” din Banat încheie turul și încep returul în deplasare

"Leii" din Banat încheie turul și încep returul în deplasare

„Leii” din Banat încheie turul și încep returul în deplasare

Baschetbaliștii de la SCM OHMA Mozzart Bet Timișoara vor petrece aproape o săptămână în deplasare, pentru meciurile de campionat de la Galați și Focșani. Partida de la Dunăre contează pentru ultima etapă din turul Ligii Naționale, iar cea din Vrancea, pentru prima runda a returului din sezonul regular.

Alb-violeții au plecat luni spre Moldova, după ce dimineața s-au antrenat la Sala „Constantin Jude”, au înnoptat la Târgu Secuiesc, urmând să continue drumul către Galați.

„Eu privesc doar partida de la Galați, nu mă gândesc la cea de la Focșani. Da, sunt deplasări dificile, dar – am mai spus-o – toate meciurile sunt dificile în acest sezon, mai ales în condițiile în care noi trebuie să fim atenți și la buletinul medical”, a declarat Dragan Petricevic, antrenor principal SCM OHMA Mozzart Bet Timișoara.

CITEŞTE ŞI: Premieră istorică pentru România: Timişoara va găzdui Campionatul European de volei pe plajă U22!

În Conferința B, Timișoara este lider (6/1), iar Galațiul este pe locul al patrulea (4/3). Meciul CSM Galați – SCM OHMA Mozzart Bet Timișoara are loc miercuri, 7 decembrie, ora 18,00.

Săptămâna viitoare, Timișoara va avea două meciuri pe teren propriu, cu slovenii de la Rogaska (marți, 13 decembrie, în Alpe Adria Cup) și cu Laguna Sharks București (sâmbătă, 17 decembrie, în Liga Națională).


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *