Lefuri mai bune la o primărie din Timiş

primaria sanmihaiu roman

Dacă e vorba de salariile din primărie, nici instituția administrativă din comuna Sânmihaiu Român nu a sărit calul. Le-a mărit cu circa 25-30 la sută. Edilul-șef Viorel Mărcuți a declarat că în bugetul pe acest an a fost cuprinsă o creștere a fondului de salarii.

Între timp, însă, primăria a mai făcut trei angajări. Este vorba de muncitori în cadrul seviciului de gospodărire locală, nou-înființat în acest an. Consiliul local a considerat că decât să plătești o firmă ca să întrețină spațiile verzi și să facă „bec” pe domeniul public este mult mai avantajos să achiți câteva lefuri lunar și treaba aceasta să se rezolve ritmic, fără probleme.

Ca să fie asigurați banii de salarii integral, unitatea teritorială va trebui să procedeze la o rectificare bugetară. Primarul apreciază că nu vor fi probleme de funcționare, în sensul apariției unor dificultăți de achitare a lefurilor majorate.

Dacă lefurile mai bune îi motivează pe cei care le primesc să lucreaze mai eficient și mai cu spor, lucrul acesta îl vor putea constata doar cetățenii comunei, în slujba cărora se află angajații primăriei.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns