Lecția de marketing care-i asigură liniștea primarului Timișoarei

Lecția de marketing care-i asigură liniștea primarului Timișoarei

Dominic Fritz a dat o lovitură de imagine devastatoare. Într-un moment în care popularitatea sa o luase rău la vale, primarul a punctat decisiv, ieșind cu o temă extrem de sensibilă pentru opinia publică: concursurile aranjate din primărie, pentru care a sesizat DNA.

Se vede că strategia a fost îndelung exersată și nu mai contează acum dacă susținerile sale se vor adeveri sau nu, pentru că indiferent de ceea ce vor constata procurorii, Dominic Fritz va trece ca un adevărat erou în ochii electoratului.

”A avut dreptate primarul”, vor spune oamenii dacă DNA va confirma cele sesizate de Fritz, iar dacă va fi invers, reacția multora va fi una de genul ”Săracul primar a vrut să facă ordine, dar nu e lăsat”.

Prin această adevărată lecție de marketing, Dominic Fritz își asigură liniștea pentru încă un an. Se va uita complet de mizeria din oraș, de gigacalorie, de școlile în ruină, de traficul infernal și chiar de numirile politice, pentru că se va vorbi mai mult de dosarul DNA cu concursurile de la Primăria Timișoara.

CITEŞTE ŞI: Bară la bară în Timișoara murdară! Atât s-a putut într-un an din mandatul primarului

”Glonțul” tras acum de Dominic Fritz este concurat, poate, doar de celebra întrebare a lui Traian Băsescu pentru Mircea Geoană, legată de vizita făcută lui Ovidiu Vântu.

De azi, 15 septembrie, cota lui Fritz începe să urce.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

3 Comments
Erika Kovacs 16 septembrie 2021
Cum imbatraneste si face falci si burta seamana tot mai mult cu tatal lui, Ciuhandu.
neah 15 septembrie 2021
nu cred ca e chiar asa. mai degraba se face de ras mai tare. stie toata lumea cum au ajuns unii useristi in primarie, in anumite posturi de conducere, in consilii de administratie... prin concursuri cu dedicatie, numiri directe aiurea, etc etc. fritz insusi are o problema cu legalitatea mandatului lui, nepublicandu-si documentele cu domiciliul. stiti povestea. fraude au fost sunt si vor mai fi. nu a descoperit el acum apa calda. mai util pt el era daca venea cu informatiile astea dupa ancheta dna, in caz ca se dovedesc adevarate. pana atunci, e doar obisnuita gargara userista
Gabi 15 septembrie 2021
Sa fim seriosi! Nu cred ca e vorba de vreo strategie a primarului. Se stie deja, de pe timpul lui Robu ca s-au facut magarii la angajarea personalului in primarie. D-l  Brindescu a sesizat aceste lucruri de mai mult timp. Bine ca s-au luat acum masurile. Daca mai era Robu, nu s-ar fi stiut nimic. Probabil ca ilegalitatile din primarie au legatura si cu Timisoara murdara, cu sabotarea activitatii primarului de catre unii angajati  care acum vor fi cercetati. Vom vedea ce va fi!