„Lasă un cadou şi schimbă un Crăciun!” – îndemn de suflet către toţi cei cu inimi generoase. Puteţi dona hăinuţe de iarnă, jucării, rechizite, dulciuri

"Lasă un cadou şi schimbă un Crăciun!" - îndemn de suflet către toţi cei cu inimi generoase. Puteţi dona hăinuţe de iarnă, jucării, rechizite, dulciuri

Asociaţia Studenţilor de Psihologie şi Sociologie din Timişoara lansează un îndemn de suflet către toţi cei cu inimi generoase: ”Lasă un cadou şi schimbă un Crăciun!”.

”Se apropie perioada sărbătorilor în care toți ne gândim ce daruri să le punem sub brad celor dragi și ce urmează să primim noi. Din păcate, în acelaşi răstimp, pentru mulţi copii sărmani, Moș Crăciun este doar un vis frumos, dar imposibil. Noi suntem voluntarii din cadrul Asociației Studenților la Psihologie şi Sociologie din Timișoara, iar anul acesta am venit cu o idee prin care încercăm să trezim cele mai pure emoții. Ne dorim ca prin inițiativa noastră să le redăm speranța acestor suflete, iar voi puteți fi ajutoarele lui Moș Crăciun.

Ne-am propus să colectăm mici pachețele care să conțină hăinuțe (de iarnă, mai groase), jucării, rechizite (cărți de colorat, seturi de creioane şi carioca, pixuri, cărți de povești) dulciuri (cu termen de valabilitate mai lung) lucruri realizate handmade (brățări, globuri, scrisori colorate și drăguțe pentru copilași ) toate acestea urmând să fie dăruite din suflet unor micuţi ai căror ochi se vor umple de bucurie și speranță.

Pentru a pune în aplicare această inițiativă am ales un loc deschis pentru pick-up point unde puteți dona pachetele: Tucano Coffee – Complexul Studențesc (Str. Aleea Studenților nr. 2, Timișoara), unde o să ne găsiți în perioada 10-12 decembrie.

Vă rugăm să țineți cont de măsurile de siguranță luate în această perioadă și să purtați masca de protecție!

Toate lucrurile puse în pachețele trebuie să fie într-o stare foarte bună sau chiar noi din cauza măsurilor de protecție, dar și pentru ca acești copilași să aibă o experiență cât mai plăcută. Fiecare cadou trebuie ambalat fie într-o plasă de cadou sigilată (pentru a nu se pierde conținutul), fie într-o cutie frumos împachetată pentru a nu se deteriora.

Vă rugăm ca pentru fiecare pachet să precizați printr-un bilet atașat cadoului vârsta, mărimea, sexul destinatarului, și conținutul, pentru o livrare eficientă!

CITEŞTE ŞI: Concurs internațional de eseuri. Premiul 3 pe țară pentru o elevă a unei școli din Timișoara

După cele trei zile de colectare a darurilor, acestea vor fi redistribuite pentru a ajunge la copilași cu ajutorul voluntarilor. În funcție de numărul cadourilor, ele vor fi distribuite unor familii din Timișoara și Centrului Școlar de Educație Incluzivă <<Primăvara>> din Reșița, care găzduiește o sută de copii. (https://www.facebook.com/cseiprimavararesita/).

Pentru a pune cât mai multe zâmbete pe fețele celor mici, este nevoie de implicarea voastră”, au transmis membrii Asociaţiei Studenţilor de Psihologie şi Sociologie.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns