Lărgirea pasajului Jiul mai așteaptă…

Tocmai când conducerea municipalității timișorene credea că lucrările la pasajul Jiul vor putea începe, în ultima zi de depunere a contestațiilor, una dintre firmele participante la licitație a depus un asemenea document.

Șantierul ar fi trebuit să fie deschis în luna martie, astfel încât pe sub pasaj să treacă cinci benzi de circulație, iar întreaga investiție de la bugetul local s-ar fi ridicat la aproape opt milioane de euro.

Supărat din cauza acestei situații, primarul Nicolae Robu a declarat că această contestație a rezultatului licitației este, după părerea lui, un act de sabotaj.

În replică, deputatul Sorin Grindeanu s-a arătat surprins că, de această dată, primarul nu a susținut că ar fi vina PSD. „Dar cine să-l fi sabotat pe Robu? Grupul Bilderberg? Illuminati? <<Agenturili străine>>? Tragi-comedia pusă în scenă de Robu are, însă, un alt substrat şi vine pe filiera unor firme apropiate PNL, abonate la bugetul Timişoarei. S-o luăm în ordine: lucrarea de la Spitalul de Copii a fost câştigată de o societate filo-liberală (intrată în insolvenţă şi având lucrări sistate), centrul vechi al Timişoarei este realizat tot pe aceeaşi filieră politică (calitate proastă, patron urmărit de Interpol, insolvenţă). Ca să nu mai vorbim de <<spargerea>> unor lucrări până la limita încredinţării directe. Încredinţare către ce fel de societăţi? Aţi ghicit, cele apropiate de biroul 01 din Primăria Timişoara. Nu mai e nimic de zis, sabotaj curat!”, concluzionează Grindeanu.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

4 thoughts on “Lărgirea pasajului Jiul mai așteaptă…

 1. Acest GRINDAeanu nu uita ca a fost o perioada ( mult prea lunga) vice in Timisoara si rememoreaza modul in care se acordau lucrarile de catre pcr ( pardon psd ).

 2. Grindene,voi toti sunteti carpele celor din loje,ori sunteti masoni pe fata ori executati ce stabilesc ei prin loje,deci cand vorbesti de Bilderberg sau alti inchinatori ai cultului paladin,ar fi bine sa gandesti de 2 ori.

 3. In primul rand Romprest este firma de casa a PSD-ului in Bucuresti,
  Dle Grindeanu daca Licitatia pentru reamenajarii zonei centrale a Timisoarei o castiga dl Milutinovici v-ar fi multumit ??
  Atatia ani viceprimar ce ati facut ? aratati-mi un proiect inceput si terminat de dvs ??
  Ai crescut in grad si functie de cand esti la Bucuresti si incepi sa vorbesti in Sictir, esti un mare golan tu si echipa de langa tine in frunte cu Simonis.

 4. Lupta politica pe care o face psd-ul este copilareasca, trebuie oprit cu orice pret orice aduce capital electoral lui Robu,
  Da o tura de oras si intreaba aleator 10 trecatori sa vezi cati iti vor confirma ca stiu despre ce este vorba, o sa fi surprins, aproape nimeni.
  Daca pasajul e contestat, se va incepe de la zero, se va prelungi termenul, de fapt asta a fost scopul principal, firma care a contestat probabil va pierde garantia dar va scapa bine merci pentru stie de la inceput pe unde scapa.
  V-ati pus pb cand Robu va taia panglica la pasaj peste 2-3ani ca v-ati batut joc degeaba cu amanarea si v-ati jucat cu nervii soferilor.

Lasă un răspuns