Lapoviţă şi ninsoare în Timiş, Caraş-Severin şi Hunedoara

Meteorologii au prelungit și au extins atenționarea Cod Galben de ninsori, ploi însemnate cantitativ și polei.

În intervalul 27 noiembrie, ora 18 – 28 noiembrie, ora 12, în Oltenia, în cea mai mare parte a Munteniei şi a Dobrogei şi în sudul Moldovei vor fi precipitaţii mai ales sub formă de ploaie, iar cantităţile de apă vor depăşi 20…25 l/mp şi izolat 40…50 l/mp.

Precipitaţii mixte se vor semnala în Banat, precum şi în zona Carpaţilor Orientali, în vestul şi nordul Moldovei şi local în Transilvania, unde se va forma polei. În Munţii Banatului şi în Carpaţii Meridionali vor predomina ninsorile şi se va depune strat nou de zăpadă consistent.

În regiunile sudice şi sud-estice, dar şi pe crestele montane, vântul va avea intensificări temporare, cu rafale ce vor depăşi local 55…65 km/h.

 

VREMEA ÎN WEEKEND

În weekend, avem parte tot de o vreme închisă. Va ninge în continuare în toată zona montană, iar izolat cantităţile de apă vor fi însemnate în Carpaţii de Curbură şi în Carpaţii Orientali. Vântul va avea intensificări, îndeosebi ziua, cu viteze mai mari pe creste.

Temperatura aerului nu va avea variaţii importante faţă de vineri. Duminică ninsorile vor avea un caracter local, iar temperatura va fi în scădere.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns