Lansare de proiect dedicat formării de profesioniști

cciatcarfp

Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Timiș, în calitate de lider de proiect și partenerul Art Forest Company SRL, organizează conferința de lansare a Proiectului “Formare profesională în sprijinul creșterii eficienței angajaților pe piața muncii în Regiunea Vest”, finanțat prin Programul Operațional Capital Uman 2014-2020.

Evenimentul va avea loc în data de 25 mai 2021, între orele 11.30-12.30, pe platforma Zoom a CCIA Timiș. Sunt invitate persoane care au calitatea de angajați, inclusiv persoane fizice autorizate (PFA) și întreprinderi individuale care au domiciliul stabil într-unul din cele patru județe ale Regiunii Vest, cu vârsta cuprinsă între 25 și 65 de ani, care doresc să-și îmbunătățească competențele profesionale prin participarea la programe de formare profesională continuă, cu scopul de a se putea încadra într-o funcție corespunzătoare unei calificări mai avansate.

La eveniment vor participa membrii echipei de proiect, reprezentanți ai serviciilor publice deconcentrate care pot contribui la succesul proiectului, firme. Participanții la conferința de lansare a proiectului vor avea ocazia de a afla detalii despre programele de formare profesională ce se vor derula în cadrul inițiativei și despre avantajele participării la cursuri. Cursuri de perfecționare, specializare, inițiere sau calificare sunt: designer grafică (120 de ore); manager de proiect (60 de ore); competențe sociale și civice (120 de ore); agent de curățenie pentru clădiri și mijloace de transport (360 de ore); florar-decorator (360 de ore); zugrav, ipsosar, tapetar, vopsitor (720 de ore); brutar-patiser-preparator de produse făinoase (360 de ore); operator introducere, validare și prelucrare date (720 de ore).

Cursurile sunt gratuite, fiind autorizate de către Ministerul Muncii și Protecției Sociale prin Comisia de Autorizare a Furnizorilor de Formare Profesională din Județul Timiș; Se oferă inclusiv servicii de tutorat și programe de formare a competențelor digitale și lingvistice.

Înregistrarea la eveniment se face accesând linkul: https://zoom.us/meeting/register/tJAkcuCgqD4jGNPLgdUWDcFP1ck73NRdUmIm. Data-limită pentru confirmarea participării este 24 mai. Informații suplimentare pot fi obținute la nr. tel. 0762.822.703, sau prin e-mail: [email protected], persoana de contact fiind Corina Ardelean.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *