Dan Reșitnec, preşedintele USR Timişoara, a câștigat concursul pentru funcția de şef al Biroului Asistare Primar 

Dan Reșitnec, preşedintele USR Timişoara, a câștigat concursul pentru funcția de şef al Biroului Asistare Primar 

Dan Reșitnec are 34 de ani, a absolvit facultatea de Automatică și Calculatoare din cadrul Universității Politehnica Timișoara și a urmat cursul de Management în administrația publică locală, organizat de Institutul Național de Administrație. A lucrat într-o companie IT din Timișoara ca manager de echipe și proiecte.

Cerințele principale pentru acest post au fost studiile în administrație sau management, cunoașterea instrumentelor digitale de management de proiect și a limbilor engleză (avansat) și germană (mediu), experiență în conducerea de echipe și de proiecte.

Șeful Biroului Asistare Primar va coordona agenda primarului, va urmări proiectele strategice ale primarului și se va asigura că sunt implementate, va reprezenta primăria în relația cu cetățeanul, administrația centrală și locală, alte instituții și organizații, în baza mandatului conferit de primar.

Dan Reșitnec a fost ales în 2020 consilier local pe listele USR-PLUS și este președintele USR Timișoara.

„E nevoie ca mai mulți oameni care au activat în mediul privat sau în societatea civilă să-și asume intrarea în administrație, pentru că este o nevoie extraordinară de împrospătare a acesteia. Am decis că este momentul să fac o schimbare de carieră și să concurez pentru o poziție unde aptitudinile mele pot ajuta cel mai mult executivul Primăriei și modernizarea administrației și a orașului.

Începând de săptămâna viitoare voi veni în Primărie pe o poziție asimilată șefului de cabinet al primarului și voi demisiona din Consiliul Local al Municipiului Timișoara. Acest pas înseamnă pentru mine o mare oportunitate, un loc unde pot pune umărul la schimbările pe care administrația Fritz le va aduce în oraș”, a declarat Dan Reșitnec, a comunicat Primăria Municipiului Timişoara.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

3 thoughts on “Dan Reșitnec, preşedintele USR Timişoara, a câștigat concursul pentru funcția de şef al Biroului Asistare Primar 

  1. Da, o surpriza previzibila foarte….
    Conform cu algoritmul cistigatorilor…😁
    Sa il vedem, iar presa sa isi faca datoria.
    Cam slabuta experienta : manager de proiecte…o valoare totala, ceva ?
    Sa nu fie maruntis…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *