La trântă cu bunul-simţ

gunoi 8

Rampele clandestine de gunoi au devenit o obişnuinţă în toate cartierele din Timişoara. Pentru unii locuitori ai urbei este atât de natural să arunce deşeurile în colţul străzii încât nici nu se sinchisesc să se ferească de ochii altor persoane.

În unele locuri există totuşi puţină civilizaţie în această… sălbăticie. În altele, e drept, mai ales în cartierele periferice, gunoiul se lasă în pungi sau saci, pentru a le fi mai uşor angajaţilor Retim să-l ridice.

De exemplu, în cazul străzii Ludwig van Beethoven – colţ cu strada Mihai Eminescu, deşeurile se aruncă direct pe iarbă. Culmea este că în acest colţ de stradă sunt rare cazurile în care nu găseşti gunoi.

timisoara

În Mehala, timişorenii par să fie puţin mai… civilizaţi. În mare parte gunoiul este lăsat în pungi. Ei bine, nu doar cu aceste rampe clandestine de gunoi se confruntă locuitorii urbei. Prea puţin se repară stricăciunile făcute în unele cartiere ale oraşului.

Bunăoară, un indicator rutier care semnalizează o trecere de pietoni zace în iarbă, la intersecţia Străzii Munteniei cu Aleea Viilor, fără să intervină cineva pentru a-l repune la locul său.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

One thought on “La trântă cu bunul-simţ

  1. …dar vrea cineva sa-i prinda pe cei care lasa aceste mizerii ???
    Intrebati Politia Locla ce rezultate au in acest sens…… Veti ramane surprinsi !! Va asigur !!!

Lasă un răspuns