La Timişoara vine și vremea vaporașelor. De când vor circula pe Bega

Vaporașele cumpărate de Primăria Timișoara în cadrul proiectului de reabilitare a malurilor Begăi își vor relua cursele de îndată ce va lua sfârșit campionatul național de caiac-canoe.

„În această perioadă este interzisă orice circulație de ambarcațiune pe Bega, dar îndată ce se va termina competiția sportivă vor porni vaporașele. Sunt îndeplinite toate condițiile pentru navigare, iar cei de la Apele Române ar fi cazul să termine cu comentariile. Eu m-am săturat de fariseisme de genul ăsta – suntem foarte buni prieteni, dar când avem ocazia, înțepăm!

Ce mai vor cei de la Ape? Le-am spus să devină ei administratori, dar ei nu fac decât să spună nu. Au început să afirme că nu are apa suficient nivel din cauza stăvilarului de la Sânmihai. Dar anul trecut cum am avut? Vaporașele vor circula, dar în regim de agrement, pentru că, deocamdată, nu putem avea licență de transport public”, a declarat marţi primarul Nicolae Robu.

Cel mai probabil, vaporașele vor începe să circule după data de 7 aprilie.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

2 thoughts on “La Timişoara vine și vremea vaporașelor. De când vor circula pe Bega

  1. Pai au circulat si anul trecut, prin mai, de proba. Un bilet costa 1 leu, si dintr-o data n-au mai circulat … sunt curios cum va evolua treaba, se pare ca sunt multe probleme. Oare se va renta investitia vreodata?

  2. Bani aruncati degeaba. Paguba in bugetul primariei si venituri in buzunarul primarului Robu. Pai sa arunci sute de mii de euro pe niste conserve care sa se plimbe pe bega goale este prea de tot. Cine controleaza pe ce se duc banii orasului Timisoara? Ar trebui sa o faca cat mai repede.

Lasă un răspuns