Conflicte de interese în repartizarea terenurilor pentru case?

Cu toate că și-a susținut sus și tare colaboratorii care se află pe lista beneficiarilor de terenuri gratuite de la primărie pentru construirea de case, Nicolae Robu și-a mai nuanțat marţi poziția vizavi de această situație.

Mai întâi a spus, referitor la nemulțumirile celor care au contestat lista, că „dacă cineva este nemulțimit nu înseamnă că are și dreptate”. Apoi a adăugat: „Terenurile pentru case nu sunt ca tombola de la Coca-Cola, unde angajații nu participă”.

Totuși, având în vedere că Grigore Grigoroiu este consilier local și beneficiar al unui teren, a admis că ar putea exista o discuție despre un conflict de interese. Grigoroiu nu ar fi avut, însă, nici o constribuție la elaborarea criteriilor de selecție și, mai mult, la ora aprobării acestora, nici nu avea de gând să-și depună dosarul.

Cam aceeași ar fi situația și în cazul consilierului local Ilare Bordeașu, al cărui fiu se regăsește pe lista beneficiarilor de teren. Primarul Timișoarei a opinat că ar trebui văzut dacă alesul a participat la votarea hotărârii privind criteriile.

Cât despre reacția lui Călin Dobra (în calitate de președinte executiv al PSD Timiș) după apariția controversatei liste, Nicolae Robu a spus: „Nu mă așteptam de la domnul președinte Călin Dobra să fie semnatar al acestor bazaconii”.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

One thought on “Conflicte de interese în repartizarea terenurilor pentru case?

  1. Terenurile inapoi D-nule primar Robu. Gata cu pomenile pentru liberali, sa puna mana la munca sa castige bani si apoi sa-si cumpere cate terenuri doresc. Hai gata cu circul trece toata lumea la treaba.

Lasă un răspuns