La Timişoara, investițiile în domeniul sanitar au ieșit din ceața promisiunilor

spitale Timisoara

Unul dintre capitolele la care se tace, dar se face în orașul de pe Bega îl constituie diversele investiții în domeniul sanitar, care înaintează cu pași destul de rapizi. După ani lungi de văicăreli și așteptări, autoritățile locale s-au lămurit că dacă nu alocă ele bani de la buget, nu-i rost de vreo investiție de la „centru”, cu excepția Spitalului de Copii, care beneficiază de fonduri, însă doar pentru că s-a implicat personal tot un timișorean, actualmente ministru.

Spitalul regional și institutul cu profil oncologic s-au cam pierdut în ceața promisiunilor, făcute de autoritățile centrale mai mult din politețe decât din convingere. La ora actuală, Spitalul de Copii „Louis Țurcanu” crește, ajungând la al patrulea nivel, iar în curtea Clinicilor Noi s-a conturat, deja, structura unității de primiri a urgențelor.

Citeşte şi:
Ne coacem din nou în Banat!

Noua clinică de dermatologie de pe Strada Daliei are încă schelele puse pe dinafară, aceasta fiind o investiție care are termenul de finalizare depășit, dar la care totuși se lucrează.

Articolul complet, cu situaţia la zi a tuturor lucrărilor, în ziarul „Renaşterea bănăţeană” de miercuri, 5 august!


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *