La Timișoara, ca-n povești. Târg vesel de iarnă pentru toată familia

La Timișoara, ca-n povești. Târg vesel de iarnă pentru toată familia

La Timișoara, ca-n povești. Târg vesel de iarnă pentru toată familia. Anul acesta, timişorenilor li se pregătește o experiență ca în poveștile copilăriei, ca să trăiască autentic emoția sărbătorilor împreună cu toți cei dragi.

”În perioada 27 noiembrie 2021 – 16 ianuarie 2022 va ninge cu bucurie în sufletele noastre, la <<Winter in My Town>>. Acest adevărat <<Târg vesel pentru toată familia>> își deschide porțile în Parcarea VIP și ne aduce mai aproape unii de alții, dar și de spiritul festiv al lunii cadourilor. Cu această ocazie v-am pregătit atracții savuroase în aer liber pentru mic și mare, ca să ne reamintim de dragostea ce ne unește.

Veți fi încântați să priviți orașul de sus, din nemaivăzuta Roată Panoramică, pe care v-o prezentăm în premieră la Timișoara, ca să împărțiți momente la cel mai înalt nivel. Alături, îi puteți plimba pe cei mici în mașinuțele Autodromului nostru sau în Carusel, ca să parcurgeți cu ei distanța dintre fantezie și realitate.

Mai mult, aveți ocazia să alegeți împreună pomul de Crăciun pe care îl veți împodobi, fiindcă găsiți Piața de Brazi chiar alături.

După toate activitățile distractive de la târg, luați loc lângă foc, în zonele special amenajate și degustați bunătățile comercianților locali. Veți găsi căsuțe ticsite cu răsfățuri precum kurtos kolacs, langoși, dulciuri, prăjituri de casă, delicii turcești și băuturi fierbinți, cum ar fi ceaiuri aromate, cafea, limonadă caldă și, desigur, preferatul tuturor, vinul fiert cu scorțișoară.

CITEȘTE ȘI: A doua noapte de revolte în Olanda: răniți și arestări

Gurmanzii își pot potoli poftele în zona de Foodtrucks, cu burgeri, hot dogs, cartofi prăjiți și clătite gigantice, iar dacă doriți să luați ceva la pachet ca să îmbogățiți și mai mult masa de Crăciun, vă stăm la dispoziție cu diverse sortimente de brânzeturi, cârnați și alte produse tradiționale nelipsite de meniul de sărbători. Nu în ultimul rând, aveți posibilitatea la târg de a face mici cadouri pentru întreaga familie, spre exemplu coronițe sau îmbrăcăminte cu tematică de Crăciun, suveniruri și produse cosmetice.

Veniți la Iulius Town pentru toate aceste experiențe memorabile, însă, cel mai important, pentru plăcerea de a ne avea unii pe alții. Poate v-a fost dor să vedeți veselie pe chipul celor pe care îi iubiți și sigur vreți să le creați amintiri prețioase din cele mai simple lucruri. <<Winter in My Town>> este cadoul nostru pentru voi- un dar care oferă mai departe încântare și o stare prelungită de sărbătoare. Ho-ho-hoinăriți voioși în Târgul nostru vesel!”, îndeamnă organizatorii evenimentului.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns