La primărie, hrana e doar pe hârtie

Angajaţii Primăriei Muncipiului Timişoara se tem că nu îşi vor primi norma de hrană, aşa cum prevede legislaţia.

Potrivit acesteia, fiecare bugetar ar trebui să primească, începând din 1 decembrie, echivalentul a celei de-a 12-a părţi din două salarii minime brute pe economie, aproximativ 200 de lei net.

CITEȘTE ȘI: Video. Situație incredibilă în traficul din Timișoara. O bătrână împinge o mașină pentru a elibera calea autobuzului 40

Liderul sindical al angajaţilor din primărie, Tiberiu Negrei, spune că personalul este îngrijorat că nu va primi sumele pentru hrană, ca urmare a declaraţiilor primarului Nicoale Robu care ar fi afirmat că, la momentul rectificării bugetare, nu ştia de aceste indemnizaţii de hrană.

Negrei crede că specialiştii de la Serviciul de resurse umane al primăriei erau obligaţi să-l informeze pe primar cu privire la acest aspect, unul obligatoriu prin lege.

CITEȘTE ȘI: Centru educaţional fabulos, lângă Timișoara

Sindicatele speră, totuşi, ca problemele să se rezolve rapid, mai ales că Nicolae Robu nu s-a poziţionat împotriva acordării acestor drepturi, singurele bariere fiind cele procedurale.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

2 thoughts on “La primărie, hrana e doar pe hârtie

  1. Puneti-l pe primar sa renunte la un singur studiu de fezabilitate inutil si aveti bani pe 2 luni pentru norma de hrana. Apoi taiati cei 40.000€ premii pentru proiectul de renovare a turmului de apa din Iosefin si mai aveti de o luna-doua. Puneti-l sa-si scoata din cap idea cu fantana cantatoare si vor ajunge banii pe urmatorii 7-8 ani.

  2. Si cei care lucreaza la privat ce norma de hrana au ? De ce nu cer norma 14 cum era in armata pentru militarii aflati in misiune

Lasă un răspuns